FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL SEXUAL

GSP a aflat de ce nu a fost arestat Doru Bratu în dosarul reţelei de prostituţie masculină cu minori

Doru Bratu, implicat intr-un scandal sexual
Doru Bratu, implicat intr-un scandal sexual

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 17:55

Reţinerea fotbalistului împrumutat de Rapid la Juventus Bucureşti, Doru Bratu, a produs stupoare joi, cînd s-a aflat de descinderile şi percheziţiile efectuate de poliţişti într-un dosar incredibil în care o reţea de prostituţie oferea servicii sexuale exclusiv bărbaţilor. Conform anchetei, 16 minori ar fi fost folosiţi de capii reţelei, Zander Klaus, cetăţean german, şi Adrian Staicovici, oferiţi altor bărbaţi pentru servicii sexuale. Printre clienţi s-ar afla şi jucătorul Rapidului, Doru Bratu, cel care a fost eliberat la cîteva ore de la reţinere

Doru Bratu este liber şi are, cel puţin deocamdată, doar calitate de  martor!
Doru Bratu nu a fost reţinut şi ar putea scăpa relativ uşor. "El ar putea fi arestat în cazul în care se dovedeşte că a făcut sex cu minori avînd cunoştinţă de vîrsta lor", au declarat surse judiciare.

Fotbalistul a fost săltat de poliţişti din apartamentul său joi dimineaţa, la ora 6:00, şi dus la audieri în cazul în care mai e implicat şi Doru Iuga, director la televiziunea OTV. Bratu este bănuit că a fost un client al reţelei, şi nu proxenet.

"Va ajunge, cu siguranţă, după gratii dacă din anchetă reiese că a cerut să întreţină relaţii sexuale cu minori", a explicat o persoană apropiată anchetei ce pericol îl pîndeşte pe fostul rapidist.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
martzic
martzic  •  06 Iulie 2011, 19:23

Doru asta arata FABULOS!

crik66
crik66  •  02 Iulie 2011, 00:43

Numai stelisti p-aici..........vedeti-va bai baieti de oile voastre. Daca stirea se dovedeste a fi adevarata e nasol pt el.......o sa se duca la puscarie unde o sa-i faca baietii zile fripte e cunoscut tratamentul pedofililor la bahaus........vai steaua lui.

dorins
dorins  •  02 Iulie 2011, 00:32

de asta avea Florescu probleme cu alergarea si cand ii ziceau sa paseze cu linia de fund intelegea altceva. poate de asta au renuntzat chivu si radoi

Vezi toate comentariile (10)
Comentează