FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP a avut dreptate! Andone a renunțat la un jucător care a evoluat în amicalul cu Unirea Tărlungeni

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2016 14:43

După ce a jucat în amicalul câștigat de Dinamo în fața Unirii Tărlungeni, scor 4-0, Raul Costin nu va continua la Dinamo. GSP.ro a anunțat că deși conducerea nu i-a făcut o propunere de colaborare, jucătorul s-a dus la antrenamentele echipei, însă nu va continua cu trupa din ”Ștefan cel Mare”.

Ioan Andone l-a chemat pe fotbalistul de 31 de ani și la antrenamentul de ieri seară, dar și la cel de azi de dimineață de la ora 9. Astăzi a avut o discuție cu mijlocașul și i-a transmis că nu se va baza pe serviciile sale.

Conform surselor GSP.ro, Andone se bazează pe venirea lui Dan Nistor, transfer care e aproape rezolvat. Totodată, tehnicianul "câinilor" e sigur și de revenirea lui Paul Anton de la Getafe la sfârșitul împrumutului.

Andone i-a transmis lui Raul Costin să-și caute echipă pentru că nu poate ține la Dinamo o rezervă de 31 de ani, antrenorul considerând că pe bancă pot sta mai bine juniorii clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 August 2016, 19:20

o decizie inteleapta !

calinescu_
calinescu_  •  05 August 2016, 18:15

DINAMO ARE UN SINGUR INCHIZATOR , PE ACEST BUSULADZICI , CARE N-A IMPRESIONAT , CU TIMISOARA FIIND CHIAR UN MEDIOCRU ....!!!! STEAUA JOACA INTOTDEAUNA CU 2 INCHIZATORI , ASTRA LA FEL CA NOI CU INCHIZATORI DE CONJUNCTURA ....!!! CAND DAI DE ECHIPE " GRELE" ATUNCI NU MAI POTI JUCA BAMBILICI , ITI TREBUIE O FORTA DEOSEBITA LA MIJLOC SA "RUPA" JOCUL ADVERSARILOR ....!!!! PE CINE ARE DINAMO ?????????????????????????????????????? DE LA JJ KONE PE ABSOLUT NIMENI .....!!!!!!! ADEVARUL ESTE CA SI REZULTATELE AU FOST PE MASURA ....!!!! SIGUR CA RAUL COSTIN ESTE UN FOTBALIST MEDIOCRU , DAR DECAT NIMIC MAI BINE UN MEDIOCRU , EL FIIND UN INCHIZATOR CU VECHI STADII ....!!!! DE CE N-AU FOST LUATI UN MOKE , UN BREVELT , UN GABY MURESAN , UN OBODO ....?????? AM IMPRESIA CA ANDONE NU INTELEGE CA FARA 1-2 INCHIZATORI DE VALOARE DINAMO N-ARE NICI CEA MAI MICA SANSA IN LUPTA CU UN ADVERSAR DE CALIBRU ....!!!! ANTON NU STIA NICI SA INCHIDA NICI SA COORDONEZE JOCUL .....!!!! NISTOR STIE SA COORDONEZE ....!!!! EL POATE JUCA LANGA UN INCHIZATOR , DAR IN NICI UN CAZ CA INCHIZATOR ....!!!!! DAR PE ROMERA DE CE L-A ADUS ????? SA INCASEZE MIHNEA UN AMARAT DE COMISION ??????

zecs93
zecs93  •  05 August 2016, 15:33

Prima decizie buna in epoca Andone !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează