FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA DE 9 ANI CU GIGI BECALI

GSP a provocat personalităţi din sport, showbiz, TV, politică, teatru şi film, cărora le-a adresat o întrebare: Cum ar fi arătat Steaua fără Gigi Becali?

GSP a provocat personalităţi din sport, show-bizz, TV, politică, teatru şi film, cărora le-a adresat o întrebare: Cum ar fi arătat Steaua fără Gigi Becali?
GSP a provocat personalităţi din sport, show-bizz, TV, politică, teatru şi film, cărora le-a adresat o întrebare: Cum ar fi arătat Steaua fără Gigi Becali?

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 21:47

Dan Capatos are cea mai haioasă variantă: "Ar fi fost ca o oaie tunsă, acum e o oaie cu blană", Mădălin Voicu e cel mai dur: "Jucătorii n-ar mai fi fost şocaţi de mesajele idioate ale patronului", iar Vadim Tudor e cel mai mare susţinător: "Fără Gigi, Steaua ar fi dispărut"

Dacă în acea seară de 23 ianuarie 2003, şedinţa Adunării Generale a Stelei nu-i acorda votul lui Gigi Becali, clubul ar fi fost preluat de altcineva şi nu s-ar mai fi intersectat niciodată cu actualul patron, oare cum ar fi arătat Steaua astăzi?

Este o întrebare pe care GSP a adresat-o ieri mai multor personalităţi din toate domeniile din România, de la fotbal şi sport pînă la politică, teatru şi suporteri ai Stelei.

"E clar că i-ar fi fost greu Stelei. Nu erau deloc bani atunci, cu siguranţă ajungeau foarte rău! Nici acum nu sînt bani, tocmai de aceea Becali trebuie apreciat pentru ce face la Steaua"
Ilie Năstase, fost tenisman

"Cu siguranţă nu găseau niciodată un sponsor atît de puternic. Chiar dacă vorbeşte foarte mult, a făcut numai bine fotbalului românesc. În plus, deşi a avut oferte mari pentru jucători a preferat să-i ţină şi să facă performanţă pentru România, nu să se îmbogăţească din asta"
Gheorghe Tadici, antrenor handbal

"Nu mai avea harul adus de un actor care se joacă pe el însuşi. Nu trebuie criticat, pentru că doar profită de atenţia care i se acordă"
Sergiu Nicolaescu, regizor

"Ca o oaie tunsă! Oaia cu blană arată frumos, fără e mai urîtă!"
Dan Capatos, realizator TV

"Steaua dispărea! Pentru că nu există nimeni care să bage mîna în buzunar şi să ducă o echipă la standarde europene. Chiar dacă l-am criticat dur, Steaua nu era aici fără Becali"
Corneliu Vadim Tudor, politician

"Nu vreau să-mi fac nici prieteni, dar nici duşamni. Nu aş putea să mă bag în viaţa echipei lor, dar se vede clar ce s-a întîmplat la club în ultimii ani, şi cred că fără Becali nu s-ar fi întîmplat ce s-a întîmplat"
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistriţa

"Probabil ar fi fost o echipă mediocră, chiar dacă avea în spate o istorie adevărată. E greu de spus dacă mai era unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, dacă nu exista un finanţator ca Gigi Becali"
Geanina Ilieş, prezentatoare Antena 1

"Steaua acum era desfiinţată, clar! Nu aveau nici o şansă de supravieţuire. Chiar dacă a şi greşit în aceşti ani, Gigi Becali a ţinut Steaua în viaţă cu bani mulţi"
Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan Mediaş

"Cum ar fi arătat Steaua fără Gigi Becali? Pe cuvîntul meu de onoare că, la cîtă promovare şi expunere are Steaua prin Gigi şi invers, e de neimaginat aşa ceva. Ceea ce ştiu sigur e că ar fi dus-o greu, aşa cum s-a întîmplat în cei 4-5 ani de dinainte ca Gigi să devin patron"
Viorel Hrebenciuc, politician

"Fără Gigi? Cred că Steaua era mai tristă, la fel cum ar fi fost tot fotbalul nostru. În plus, cred că ar fi avut parte de mai puţin lux"
Cornel Palade, actor

"Steaua n-ar fi avut resursele financiare din ultimii 9 ani dacă n-ar fi fost luată de Gigi, dar nici atît de multe ţepe la transferuri, aceasta pentru că Becali a crezut că se pricepe el la fotbal. Cu siguranţă, dacă o lua atunci altcineva, nu avea un patron care să stea 3-4 ore zilnic la TV"
Alexandru Boc, fost fotbalist

"Steaua era undeva la coada clasamentului. Fără bani, orice club e pe locul 13-14-15 şi se zbate undeva între viaţă şi moarte. Fără banii investiţi de Gigi Becali, acum ar fi rămas doar istoria din Steaua"
Ana Maria Prodan, impresar FIFA

"Mult mai bine din punctul de vedere al imaginii. Şi de un milion de ori mai bine dacă nu-şi însuşea clubul ca pe un bun propriu! E clar că Steaua ar fi avut numai de cîştigat fără Becali"
Marius Nicolau, suporter Peluza Sud

"Cu siguranţă ar fi arătat altfel, dar nu ştiu să spun cum exact, pentru că nu-s Mafalda. Pe lîngă multele lui păcate şi excese, Gigi are imensul merit că pe măsură ce investiţiile în fotbalul românesc au scăzut, el a ţinut Steaua în viaţă, la un nivel cel puţin decent, prin injecţii financiare consistente"
Victor Ciutacu, redactor şef Jurnalul Naţional

"Chiar dacă nu prea le am eu cu fotbalul, ci mai mult cu teatrul şi vorbitul, pot spune că fără Becali, Steaua poate n-ar mai fi rămas Steaua, cea mai iubită echipă din România"
Florin Piersic, actor

"Poate nu mai erau jucătorii şocaţi de mesajele idioate spuse de Gigi Becali. În plus, putea avea şi echipa asta un antrenor care să ştie cum să coordoneze echipa şi să fie lăsat în pace să-şi facă meseria"
Mădălin Voicu, politican

"Nimeni nu poate şti, dar întotdeauna există lucruri bune făcute la Steaua, chiar dacă în istorie văd că de cînd e Gigi patron tind să fie reţinute doar cele mai mai puţin plăcute"
Marius Lăcătuş, fost antrenor Steaua

"Ca Mercedesul fără stemă! Steaua atrage publicul pentru stemă, fără ea era mai greu"
Dan Negru, realizator TV

"Poate ar fi arătat în aşa fel încît m-ar fi determinat să nu mai fiu stelist, ceea ce nu s-a întîmplat cu Becali patron, deci a făcut lucruri bune"
Victor Ponta, politician

"Arăta rău pentru că nu cred că mai găseşti un alt dement care să bage atîţia bani în fotbal. Uită-te la Copos, care are arici la buzunar"
Andrei Duban, actor

"Nu ştiu dacă răspunsul meu e afectat de faptul că acum m-am trezit din somn, dar cred că fără Gigi Becali Steaua ar fi putut arăta ca Steaua '86"
Adrian Enache, cîntăreţ

Citeşte şi:
Pe 23 ianuarie 2003, Gigi Becali prelua controlul
total al celui mai titrat club din România »
Bune şi rele în Guvernul Becali

şi

Primul interviu dat de Becali »
"Semifinale de Champions League şi
25 de ani invincibil cu Steaua în România"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
oliver
oliver  •  24 Ianuarie 2012, 00:10

da 9 ani: 9 ani in care gsp la sarbatorit zi de zi (ultimii 5 ani de nedescris) 9 ani de cand steaua se asociaza cu un cioban-cu parere de rau pt ca respect steaua si respect pe aia care vreau ciobanu afara din ghencea 9 ani in care la stirile sportive in loc sa se promoveze sporturi ca si hochei handbal baschet atletism gimnastica se promoveaza prostia EX BECALI BORCEA DRAGOMIR SI MAI NOU PORUMBOIU 9 ani de cand oamenii au alt slogan in viata: PROST SA FI NOROC SA AI dezgustat de media din romania protv antena gsp digi toate parerea mea ca gigi ar fi avut loc doar la otv-dan diaconescu

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Ianuarie 2012, 00:02

Raspunsul lui Adrian Enache e cel mai tare!

fiara7
fiara7  •  23 Ianuarie 2012, 22:28
Postat de vasglo pe 23 Ianuarie 2012, 09:52

Daca nu stii nu te baga si nu face pe alti ceea ce esti tu! Nu exista imprumut la fotbal cu dobanda. Aia e camata si e penala. Cluburile se imprumuta, FARA DOBANDA.

dobi, în caz ca ai trăit în peşteră în ultimul timp , te anunţ ca abia în noiembrie 2011 s-a dat legea care interzice camataria. Se anunţă vremuri grele pt berbec, asta era activitatea lui principală. pt cei care cred ca Steaua murea fără berbec, doar atât: a vândut bilete de 800.000 euro la un singur meci...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează