FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚII

GSP a vorbit cu Bărbulescu și Măzărache, cei doi jucători faultați dur de Cânu și Melinte: ”Nu-mi mai simțeam piciorul” / ”Mi-a fost frică să mă uit la mână”

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 17:38

Jucătorii lui Juventus pun tunurile pe arbitrul Lucian Rusandu care le-a permis timișorenilor să-și calce în picioare adversarii fără să fie sancționați. Juventus a încheiat la egalitat, 1-1, partida cu ACS Poli Timișoara.

Juventus - Poli Timișoara a fost un film horror, cel puțin pentru jucătorii lui Marin Barbu. Valentin Bărbulescu, Alexandru Zaharia și Simon Măzărache au fost călcați pe rând pe genunchi, gleznă și chiar mână de către timișorenii Gabriel Cânu, Andrei Artean, respectiv Cristian Melinte.

23432268 288030588370551 1354726685 o

23360811 288030581703885 986359327 n

Ultimul l-a călcat pe Măzărache pe gleznă și imediat apoi pe mână. Arbitrul Lucian Rusandu a acordat la primele două faulturi câte un cartonaș galben, iar la dublul fault al lui Melinte, niciun cartonaș nu a fost arătat. Primul "roșu", în minutul 36 trebuia acordat la 1-0 pentru Timișoara, deci dezavantajul pentru Juventus a fost cu atât mai mare.

GSP.ro i-a contactat pe fotbaliștii loviți de către jucătorii lui Ionuț Popa pentru a comenta fazele:

"După meci Cânu mi-a spus că nu a vrut. Nu-mi mai simțeam piciorul, era amorțit. Mi-a fost frică și să mă uit. Dacă mă prindea cu piciorul puțin în aer era sigur fractură de tibie și peroneu. Eu zic că a fost viciere de rezultat, dacă arbitrul arăta cartonaș roșu, altfel se termina meciul. Poate trebuie să-l chemăm pe domnul Vassaras să facă alte legi de arbitrat pentru că este intenție sută la sută. Poate în străinătate așa se arbitrează, nu știu. Și acum mă doare atât genunchiul, cât și tibia. Pentru că mi-a lovit ambele picioare la faza aia. Am stat toată noaptea cu gheață și cu antiinflamatoare", spune Bărbulescu.

Cu toate că s-a schimonosit de durere în momentul în care Melinte i-a pus crampoanele pe gleznă, Măzărache spune că durerea mare a simțit-o în momentul în care crampoanele bănățeanului i-au perforat mâna:

"Nu m-a durut atât de mult glezna cât m-a durut mâna, sunt bandajat și acum. Nu comentez arbitrajul, dar dacă se dădea roșu la Cânu, eu nu mai ajungeam să fiu călcat și pe gleznă și pe mână. Marea problemă nu e intrarea aceea ci faptul că în repriza a doua Cânu a avut nenumărate faulturi de cartonaș galben și nu s-a dat al doilea galben. Nu mai înțeleg nimic. Am ieșit la margine să mă bandajeze la mâna și mă țineam de cap pentru că nu mai puteam de durere, nici nu m-am putut uita la mână când mă bandajau", a dezvăluit atacantul lui Juventus București.

"Pe noi nu ne bagă nimeni în seamă pentru că nu avem un Mihai Stoica, un Miriuță sau un Stoican. Suntem "ciupiți" de toată lumea și nu ne apără nimeni pentru că suntem prea mici"
Valentin Bărbulescu, mijlocaș Juventus București

"M-am dus la Rusandu și i-am spus să se uite puțin la piciorul lui Bărbulescu și să dea decizia corectă pentru că nu e târziu, dar degeaba. Mi-e imposibil să înțeleg cum nu a putut să vadă contactul pentru că era foarte aproape"
Simon Măzărache, atacant Juventus București

"Faultul lui Cânu la Bărbulescu merita șapte cartonașe roșii. Rusandu face parte din categoria arbitrilor care nu au meci fără cel puțin o greșeală gravă. Era la patru metri de fault, cum să nu vadă?"
Ion Crăciunescu, analist Digisport

"Tudorie a fost accidentat la Sibiu și va sta opt luni pe bară, arbitrul Marian Barbu nu a dat nici măcar fault, dar peste trei zile a fost delegat la CFR. Ce să mai vorbim despre Rusandu?"
Ion Crăciunescu, analist Digisport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
368023036732853
Iuga Mircea  •  08 Noiembrie 2017, 07:05

Jucatorii polisti accidentati numai joaca cu saptamanile ,dar vctor vranceanu (nu merita litere mari) nu le-a luat interviu ca nu sunt de la echipa bucuresteana .Dece nu tratezi cu aceasi metoda si jucatorii lui POLI ,asta ca sa nu iti faci de ras meseria,esti subiectiv si esti o rusine ptr. meseria pe care o practici.Mazarache a dat cu piciorul in Curileac cand avea mingea in brate,asta nu ai specificat in articol ,rusine!!!!!!!!!!

red77
red77  •  07 Noiembrie 2017, 21:59
Postat de sakamoto pe 07 Noiembrie 2017, 19:05

Ovidiu Draghici a fost faultat brutal in meciul Dinamo- Poli Timisoara, accidentat grav si nu joaca de la acel meci. De asemenea Birnoi, tot in acel meci a primit crampoanele lui Vatzikas pe genunchi, nu s-a acordat fault la acea interventzie brutala. Nici presa lui peshte n-a comentata nimic la acele faulturi criminale. De data aceasta se face din tzintzar, armasar. Daca aceste faulturi le-ar fi suportatat jucatorii timishoreni, ne v-ati fi sinchisit deloc. Ce avetzi cu Timishoara? Suparatzi ca Timisoara a fost capitala regatului Ungariei? Frustratzi?

in afara ca n-ai nici o sansa sa iei bac-ul la cum scrii iti reamintesc 3 jucatori ramasi cu piciorul in mana dupa intalnirea cu idolul vostru lacatus . camacho djukic si ardeleanu. toti 3 nenorociti de macelarul fotbalului romanesc facut idol la voi pe tarlaua de la marginea orasului

sakamoto
sakamoto  •  07 Noiembrie 2017, 19:05

Ovidiu Draghici a fost faultat brutal in meciul Dinamo- Poli Timisoara, accidentat grav si nu joaca de la acel meci. De asemenea Birnoi, tot in acel meci a primit crampoanele lui Vatzikas pe genunchi, nu s-a acordat fault la acea interventzie brutala. Nici presa lui peshte n-a comentata nimic la acele faulturi criminale. De data aceasta se face din tzintzar, armasar. Daca aceste faulturi le-ar fi suportatat jucatorii timishoreni, ne v-ati fi sinchisit deloc. Ce avetzi cu Timishoara? Suparatzi ca Timisoara a fost capitala regatului Ungariei? Frustratzi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close