FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

OFICIAL GSP confirmat » FCSB - Rapid, arbitrat de Sebastian Colțescu

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 12:05 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 16:14

Sebastian Colțescu (46 de ani) va arbitra FCSB - Rapid, în etapa #10 din play-off-ul Superligii, așa cum informa în exclusivitate GSP, joi.

CCA a anunțat brigada de arbitri la FCSB - Rapid, care va fi condusă de Sebastian Colțescu. Asistenții vor fi Daniel Mitruți și Bogdan Gheorghe, arbitrul VAR este delegat Horia Mladinovic, iar asistentul arbitrului VAR a fost numit Imre-Laszlo Bucsi.

Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat:  „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”
FCSB
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat: „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”

Sebastian Colțescu arbitrează FCSB - Rapid

Aflat la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, Colțescu a fost delegat din nou la un derby, care însă nu va avea miză în clasament. FCSB e sigură de locul 2, Rapid nu poate termina mai sus sau mai jos de locul 5.

Colțescu a mai condus un FCSB - Rapid în acest campionat, returul din sezonul regulat, 3-1 pentru roș-albaștri pe Arena Națională.

Meciul de pe cel mai mare stadion al țării va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30. Derby-ul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1.

FCSB - Rapid trebuia inițial să aibă loc duminică, de la ora 21:00, dar a fost mutat după roș-albaștrii au pierdut titlul în fața Farului, pe 21 mai, astfel că meciul cu giuleștenii nu mai are miză nu mai e nevoie să se dispute în același timp cu CFR - Farul și Universitatea Craiova - Sepsi. Cele două partide au loc duminică, de la 21:00.

Citește și: 

Gigi Becali spune că FCSB a primit o ofertă pentru Andrea Compagno: „Doar pentru suma asta îi dau drumul”

Gică Hagi nu exclude o plecare de la Farul » Ce condiție pune

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close