FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Cătălin Mulțescu: „Echipa creată de Ionuț Chirilă era o forță! Câștiga cu 11-0 în finala campionatului”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 09:34

Cătălin Mulțescu (43 de ani), portar cu 159 de meciuri în Liga 1, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP Live. Junior la Dinamo, fiul lui Gheorghe Mulțescu a vorbit la superlativ despre Ionuț Chirilă.

„Am fost la Dinamo, la Ionuț Chirilă. A fost o generație creată de el, l-am avut antrenor. El a făcut toată selecția. L-am avut și la echipă de club. El este artizanul. Acolo nu jucam. Era un portar mai bun decât mine. Nu a confirmat mai târziu, dar era acolo când am venit eu. Era un portar bun, George Mihăilescu. Echipa aia era foarte bună, câștigat numai 5-0, 6-0, bătea 11-0 în finala Campionatului.  

Era o echipă creată de Ionuț Chirilă și era o forță. Laurențiu Lică era fundaș central, apoi a jucat vârf, era Tararache, mai mic decât noi, Voicu, Cătălin Hîldan, Dumnezeu să îl ierte, Florentin Petre”, a declarat Cătălin Mulțescu la GSP Live.

Vezi și:

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță e și samsar! A vândut 20 de mașini pentru a obține bani pentru Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  30 Septembrie 2019, 17:05

Cred că dolofanul portar Cătălin Mulțescu, celebru prin faptul că este fiul SMURD-ULUI, nu este în măsură să vorbească de valoare fotbalistică...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  30 Septembrie 2019, 17:04

Unii dintre noi mai cunoaștem oameni și știm că nu au fost valori decât la nivel de juniori...Uite ce s-a întâmplat cu”celebrul” Mățan de la Viitorul...mare vedetă nu joacă nici la Voluntari

Vezi toate comentariile (2)
Comentează