FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Un fotbalist cu peste 250 de meciuri în Liga 1 povestește două episoade uluitoare : „Aveam o piatră la rinichi de 1,6 cm, dar doctorii spuneau că mă doare spatele de la bătrânețe”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2023 11:46 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 13:08

Claudiu Voiculeț (37 de ani) a dezvăluit la GSP LIVE două episoade din cariera de fotbalist.

Cu 288 de meciuri și 25 de goluri în Liga 1, fostul mijlocaș a trecut la echipe precum Farul, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CFR Cluj și ASA Tg.Mureș, retrgându-se în 2017.

La GSP LIVE, Claudiu Voiculeț a vorbit despre ce s-a întâmplat când s-a dus cu o entorsă la gleznă la doctorul Pompiliu Popescu și despre cum medicii nu au observat că avea o piatră la rinichi.

Dezvăluirile fotbalistului care a stat o lună la FCSB: „M-a vrut Pițurcă, dar a venit Ilie Dumitrescu și a zis că vrea să facă tiki-taka cu jucătorii de la Urziceni”
GSP LIVE
Dezvăluirile fotbalistului care a stat o lună la FCSB: „M-a vrut Pițurcă, dar a venit Ilie Dumitrescu și a zis că vrea să facă tiki-taka cu jucătorii de la Urziceni”

VIDEO Claudiu Voiculeț, dezvăluiri despre problemele medicale: „Am avut o piatră la rinichi de 1,6 cm, dar doctorii spuneau că mă doare spatele de la bătrânețe”

„Aveam glezna cât genunchiul, iar doctorul Pompiliu Popescu spunea că nu am nimic. Când ai entorsă, se umflă glezna. Mi-a dat cu un ciocănel minune (n.r.- un ciocan cu zimți ascuțiți, folosit pentru a perfora pielea și a elimina sângele din zona tumefiată) și a zis că peste 3 zile pot face antrenamente.

Când am făcut entorsă, m-am dus la spital în Austria și am văzut diferența între a te duce la un spital în Austria și a veni în România. În Austria a venit asistenta și m-a pus în cărucior pentru a nu călca pe acel picior. M-a dus la RMN, la radiografie...

În România, după retragere, am avut două experiențe la spital în România, când mă durea spatele... Te doare mintea.

Când eram la fotbal, mă durea spatele și se vedea o infecție la analize. Dacă ești doctor, vezi. Dacă analizele de uree serică ies prea mari, înseamnă că e piatră la rinichi. E simplu. Nu e filozofie. Dar îmi spuneau «Bă, ești bătrân”. Îmi dădeau antiinflamatoare. Eu aveam piatră la rinichi, una foarte mare, de 1,6 cm.

Am scăpat de piatră după retragere, cu un tratament cu ultrasunete”, a declarat Voiculeț la GSP LIVE.

Citește și: 

Doi titulari de la FCSB au avut probleme în meciul cu Universitatea Craiova » Dezvăluiri din vestiar

Igor Armaș nu uită și nu iartă: „Edjouma trebuia eliminat, chiar și după meci! N-am nevoie de scuzele lui”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează