FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Cosmin Contra, detalii despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo: „Am vorbit cu Melero și am aflat ceva”

Cosmin Contra a antrenat ultima dată naționala României
Cosmin Contra a antrenat ultima dată naționala României

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 09:09

Cosmin Contra (44 de ani), fostul selecționer al României, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a discutat, printre altele, despre cedarea lui Dinamo, club de care se interesează un grup de investitori spaniol reprezentat de Juan Jose Melero Marin.

„Am vorbit și eu cu Melero, i-am spus doar lucruri bune. Dinamo e o echipă mare, merită să fie ajutată. Ultima dată am vorbit cu el acum 2-3 săptămâni. Mi-a spus că e cineva interesat de cumpărarea lui Dinamo, dar nu mai știu nimic. Văd doar ce apare în presă. 

Ar fi bine dacă investitori spanioli ar cumpăra clubul Dinamo și ar vrea stabilitate din toate punctele de vedere. Poate ar fi bine ca Melero să fie cel care va pune bazele la Dinamo în următorii ani. Lucrurile s-au împotmolit un pic, din ce am văzut. Din ce am vorbit cu el acum câteva săptămâni, mi-au spus că sunt niște investitori interesați, nu el personal (n.r. Melero)”, a declarat Contra, la GSP Live.

Cosmin Contra îl cunoaște pe Jose Melero Marin de la Getafe

Juan Jose Melero Marin, un om de afaceri ce are puternice legături cu echipa Getafe, ar fi cel care ar intermedia afacerea vânzării lui Dinamo, ibericul având rolul de a-i găsi lui Negoiță un cumpărător potent. Contra și Melero Marin s-au intersectat la Getafe în sezonul 2014-2015.

VIDEO // EXCLUSIV Cosmin Contra, detalii despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo: „Am vorbit cu Melero și am aflat ceva”

Juan Jose Melero Marin e omul care intermediază vânzarea lui Dinamo

Citește mai multe știri de actualitate:

TAS, ți-era dor de România? Tribunalul de la Lausanne trebuie să facă dreptate într-un nou caz important!

ANALIZĂ GSP. Play-off la play-off în Liga 1: pentru 4 e miză, pentru două e mimă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  09 Iunie 2020, 12:32

Trebuie scarmanat bine Badea, determinat sa renunte la gandul abscons de a-si insusi (chiar si partial) terenurile acestui Complex. Acesta-i marul discordiei in vanzarea clubului si trenarea plecarii lui Negoita de acolo...

394966434424757
Mihai Dinu  •  08 Iunie 2020, 22:08

Dinamo este clubul cel mai bine organizat si cel mai important cu ´ finantele´ la vedere din L.1. Sunt diferite grupuri de interese ca asa ceva sa nu existe pentru a nu le obstructiona activitatea oneroasa!

sbcf
sbcf  •  08 Iunie 2020, 11:42

A aflat și contra ceva...a aflat că nu mai știe nimic de vreo 3 săptămâni... Bravo gsp...voi puneți titluri ***, fără ca noi să vă putem sancționa în vreun fel, dar voi imediat moderați comentarii care nu vă plac...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează