FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Costin Ștucan și invitatul său au analizat superderby-ul FCSB - CFR Cluj » Urmărește AICI emisiunea integrală

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 23:07

Emisiunea GSP LIVE a avut ultima ediție din acest an sâmbătă seară, concentrată pe superderby-ul FCSB - CFR Cluj 0-2.

Costin Ștucan și fostul fotbalist Costin Curelea au dezbătut înainte de meci, la pauză și la finalul partidei cele mai tari informații pe Arena Națională, de unde reporterii Gazetei au transmis live cele mai noi detalii și reacțiile celor implicați.

Iată înregistrările emisiunii:

AICI ai detalii despre partida FCSB - CFR Cluj 0-2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  23 Decembrie 2018, 09:05

Acopera marul stricat de pe spatele laptopului, nu-i mai face reclama degeaba. Sefii tai nu se autosesizeaza ?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  23 Decembrie 2018, 00:07

Tragedie nationala , echipa celui mai credincios om din univers , unicul Jijel Mondialu , a fost violata pe teren propriu de o echipa formata in general din necredinciosi catolici. Se zvoneste ca Jijel si o mare parte din sustinatorii lui , pupatori de moaste de nadejde nu vor mai sarbatorii Craciunul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează