FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV GAZETA

GSP LIVE // Detalii despre cumpăna prin care trece Aurică Beldeanu: "Operația e iminentă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 11:46

Marcel Popescu, președinte CS U Craiova, a vorbit în direct la GSP LIVE despre problemele de sănătate pe care le are Aurică Beldeanu. Fostul mijlocaș din Craiova Maxima va fi operat pe creier. 

VIDEO / Întregul dialog cu Marcel Popescu, președintele CS U Craiova, despre problemele întâmpinate de Aurică Beldeanu, depistate după ce i s-a făcut rău în momentul în care se afla la priveghi la Ilie Balaci:

"Aurică trebuie să fie operat. E iminentă o intervenție, dar afecțiunea de care nu știa a avut norocul să fie depistată într-o fază incipientă. Pentru faptul că e operabilă sunt șanse mari ca Aurică să fie ok.

Da, este vorba despre o tumoră. Nu a fost infarct. A fost o cădere de tensiune. La o tomografie s-a depistat afecțiunea asta. E o intervenție pe care au mai făcut-o și alții, iar acum sunt recuperați fără probleme", a zis Marcel Popescu la GSP LIVE

Citește și:  EXCLUSIV Alte probleme majore de sănătate la Craiova Maxima: Beldeanu urmează să fie operat pe creier, iar Nae Ungureanu a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o boală gravă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează