FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Dezvăluire ȘOC a unui dublu câștigător al Cupei Campionilor! Ce făcea Belodedici pe teren pentru ca blatul să iasă fără să se prindă fanii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 11:12

Miodrag Belodedici a fost invitatul lui Costin Ștucan de la GSP LIVE din această dimineață. Fostul fundaș, dublu câștigător al Cupei Campionilor, cu Steaua și Steaua Roșie Belgrad, a povestit cu lux de amănunte cum a fost nevoit să joace în meciuri trucate. 

"Belo" a explicat cum făcea pentru ca totul să nu pară aranjat, cum se apără un fundaș, cum încep fotbaliștii astfel de meciuri. 

"De vreo două-trei ori am jucat. Într-un meci Steaua cu U Cluj, acum foarte mulți ani, a trebuit să facem egal. Și unul cu Bistrița. Erau aranjate ca să facem un egal.

Începi meciul normal, nu-i lași să dea gol, iar dacă dai tu, apoi când te atacă nu intri decisiv. Îi tatonezi și ridici piciorul când trag. Niciodată n-am jucat într-un meci în care să pierd", a zis Belodedici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
corectu
corectu  •  19 Martie 2019, 17:52

Nu stiu daca exista fotbalisti care de-a lungul carierei sa nu fi jucat in meciuri trucate.Altii vorbesc,altii nu.Sa nu fim naivi.

dubluv
dubluv  •  03 Noiembrie 2018, 11:18

in editia 1986-1987 ambele meciuri Steaua - Craiova s-au terminat la egalitate, ambele fiind aranjate. Belodedici a jucat in cel de la Craiova. Ambele meciuri s-au jucat la sfarsitul campionatului (meciul din tur fusese amanat) si s-au jucat in 2 zile consecutive (!!). Craiova avea nevoie de 2 puncte din aceasta dubla pebtru a se califica in Cupa Uefa in detrimentul FC Arges.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  02 Noiembrie 2018, 01:04
Postat de Bjorn Larsson pe 31 Octombrie 2018, 16:39

Belodedici un mare fotbalist, dar ca om lasa mult de dorit, este un om fara caracter.

Cand era fotbalist mare,atunci facea blaturi!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează