FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE. EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum reacționează Becali la înfrângeri: „Intra furtunos în vestiar”

Gigi Becali +15   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 10:44 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 11:44

Dorin Goian (39 de ani), actual antrenor la Foresta, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

Fostul fundaș, dublu campion cu FCSB în 2005 și 2006, a jucat la echipa roș-albastră din 2004 până în 2009, când a plecat la Palermo, și a dat detalii din vestiarul roș-albaștrilor și despre cum se implica Gigi Becali.

VIDEO Dorin Goian, despre Gigi Becali „Gigi nu se băga la echipă”

Atunci nu se băga nea Gigi la echipă. Poate avea anumite idei sau încerca să-i spună antrenorului să bage un jucător, dar nu o făcea. Era o perioadă bună la Steaua și echipa câștiga. Atunci când câștigi campionatul și mergi în grupele Champions League nu prea ai cum să te bagi la echipă. Să faci ce? 

Erau și antrenori buni, care nu acceptau. Erau Olăroiu, Zenga, Hagi. Echipa mergea. El era bucuros pentru că și încasa bani. De ce se bage? 

Când aveam o perioadă mai nefastă, venea în vestiar și ne certa. Dar era diferit, după 5 minute se schimba total. Intra furtunos, supărat în vestiar, dar după 8-10 se schimba. Ne lua pe toți în vestiar, ne făcea cu ou și oțet. Îl lua pe fiecare. Dar nu erau dese aceste momente. Și nu venea după o înfrângere, ci după două sau trei meciuri în care nu câștigam. Dar schimba imediat discursul și mergeam toți la masă”, a declarat Dorin Goian la GSP Live.

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali: „E de neacceptat!” » Mesaj dur pentru un jucător: „Nici așa nu ești titular”

Cel mai slab Gigi Becali din istorie! FCSB e în cea mai umilitoare situație din 2003 încoace

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
brancusi
brancusi  •  23 Iunie 2020, 13:38
Postat de olaru_alin pe 23 Iunie 2020, 12:33

Cum am mai spus si in alte comentarii ...nimeni nu e obligat sa citeasca stiri despre GB sau Steaua,voi dati click,deci sunteti interesati! Doi la mana,daca vei face o comparație de baltă, vei vedea ca pe articolele despre alte echipe sunt 2-maxim 10 comentarii,in schimb daca e vba de Steaua si GB sunt zeci/sute...deci e logic sa fie stiri mai multe despre cele 2 entitati! A 3-a chestie...fai un sondaj pe stirile cu alte subiecte si vei vedea in sectiunea comentarii TOT discutii despre GB si Steaua!!! Atunci???..cine e de vina??? Oamenii cer asta!!! Majoritatea decide!

Intre cateva realitati ai introdus si o gramada de inexactitati,dar in fine,fiecare cu perceptia lui,nu avem nici spatiu si nici nu mi-am propus sa iti demontez cu argumente respectivele erori.Singurul lucru imbatabil este ca fiecare are telecomanda si poate sa schimbe canalul,dar la romani e foarte greu sa faci front comun,respectiv pe net majoritatea sunt tafnosi,astea sunt elementele esentiale pe care marseaza manipulatorii.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  23 Iunie 2020, 13:27
Postat de johnwick_chapter3 pe 23 Iunie 2020, 12:58

cu o înfrângere în 4 luni? ești cam prost

dintre care 3 luni a fost campionatul intrerupt din cauza pandemiei.esti bun spritare :)))))))))))))))) mai uite inca una la statistica: fcsb are o victorie in ultimele 8 etape.

cornelconasu
cornelconasu  •  23 Iunie 2020, 13:23

Doar doi antrenori nu au plecat capul în fața lui Becali : Protasov și Bergodi !!! Restul e vrăjeală ! Apoi de unde să știe Goian sau alții la câți intermediari aplecători avea Becali, că el spunea pe cine să bage sau să scoată ?! Vă dați seama cum au rămas mască cei doi antrenori, nume mari în fotbalul mondial, când un trepăduș a venit să le spună pe cine să bage în echipă !!! Pe Mache nu l-au mai trimis, că Protasov și Bergodi nu...l-au văzut de la 1,90 !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează