FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Emil Dică, episod neștiut dinaintea meciului cu Bayern din Liga Campionilor: „Dă-ne și nouă ceva, diseară ne așteaptă infernul. Am fumat împreună două pachete”

Emil Dică a îmbrăcat tricoul CFR-ului în perioada 2009-2011
Emil Dică a îmbrăcat tricoul CFR-ului în perioada 2009-2011

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 10:48

Emil Dică (37 de ani), fost jucător al celor de la CFR Cluj, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Acesta a rememorat un episod amuzant petrecut în sezonul 2010-2011 al grupelor Ligii Campionilor.

Dică a povestit ce s-a întâmplat în ziua jocului cu Bayern Munchen din deplasare, pierdut de clujeni în cele din urmă cu scorul de 2-3, după ce ardelenii și-au marcat de două ori în proprie poartă prin Ricardo Cadu și Cristian Panin.

Emil Dică la GSP Live: „Dă-ne și nouă ceva, diseară ne așteaptă infernul”

„Am luat bătaie cu 3-2 atunci de la Bayern Munchen. Am și declarat după meci că am marcat 4 goluri și am pierdut 3-2. Panin și Cadu și-au dat două autogoluri. La acel meci, mi-a zis Cadu înainte că va înscrie, dar la final i-am zis că trebuia să îmi spună și în ce poartă.

În ziua jocului, după masa de prânz, am rămas fără «vitamine», fără țigări adică. Am mers să ne cumpărăm, dar nu am găsit. Noi eram colegi de cameră. Atunci, aveam o relație foarte bună cu doctorul echipei.

L-am sunat și i-am zis «Dă-ne și nouă ceva, diseară ne așteaptă infernul». «Ce să vă dau, sunteți nebuni?». «Ceva vitamine, că am rămas fără vitamine». Fumam cam un pachet pe zi în perioada aceea. Până la ora jocului, am fumat împreună două pachete”, a declarat Dică, la GSP Live.

CFR Cluj a terminat pe locul 4 grupa din Liga Campionilor în sezonul 2010-2011, cu 4 puncte, din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Basel și AS Roma.

42 de jocuria bifat Dică pentru CFR Cluj, reușind 3 goluri

4 trofeeare Emil Dică în palmares cu ardelenii: un campionat, o Cupă și 2 Supercupe

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV GSP LIVE. Sebastian Chitoșcă, fost la FCSB, s-a făcut la 26 de ani vopsitor auto » Acum e vlogger!

GSP LIVE // Dumitru Dragomir, soluție extremă pentru Liga 1 din cauza coronavirusului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  19 Martie 2020, 00:01
Postat de dubluv pe 18 Martie 2020, 13:14

extraordinara intamplare. Ar trebuie facut un film dupa ea.

Fii si tu mai indulgent! Despre ce sa scrie si astia?

10212520780827757
Adrian Catrinoiu  •  18 Martie 2020, 23:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  18 Martie 2020, 18:20

Mor de astia care isi toarna si cate un fost coleg,nu vezi un fost fotbalist care sa spuna...eu am facut...in toate asa zisele destainuiri apare...noi am facut.Penibil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează