FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // EXCLUSIV Când s-ar putea retrage Becali de la FCSB? "Anul ăsta e decisiv!" + de ce a început patronul să se bage peste antrenori

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 10:59

Mirel Rădoi a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre relația cu Gigi Becali.

"Avem o relație normală acum. Eu nu am fost împotriva lui, am declarat doar ce am văzut că nu era bine pentru echipă. Când probabil am spus lucruri care nu i-au convenit, a crezut că sunt împotriva lui, nu că îi vreau binele. N-am avut niciun interes. Dacă îl deranjează, asta e treaba", a comentat selecționerul U21.

Când s-ar putea retrage Becali și de când a început să creadă că se pricepe atât de bine la fotbal încât să se bage peste antrenori? "Hmmm. Problema e că Gigi a făcut profit și crede că va merge așa la infinit. Cred că o criză îl poate schimba. Deja sunt 3 ani fără titlu, probabil că dacă anul ăsta echipa nu se va califica din nou, atunci investiția se va opri.

Când va vedea că nu mai vin bani din Europa, că nu va mai vinde jucători, atunci nu îi va mai conveni. Ori va sta ca un patron din străinătate și doar va privi, ori se va retrage. Când nu vor mai avea performanțe, astea vor fi repercusiunile.

Să așteptăm finalul acetui sezon! Poate se va opri cu această influență. Implicarea asta s-a întâmplat și din vina noastră, a antrenorilor care am trecut pe acolo. L-am lăsat să intervină de câteva ori, au venit și ceva rezultate și a început să creadă că poate face orice. De foarte multe ori e greșit", a zis Mirel Rădoi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
poison_5
poison_5  •  23 Octombrie 2018, 12:47

Îl curăță Talpan în tribunale și îl pensioneaza forțat. :))

bazinga
bazinga  •  23 Octombrie 2018, 12:20

Nu se va retrage niciodata de la FCSB!Ii place sa strice banii cu clubul acesta,care este jucaria lui!Are tot ce-si poate dori in viata,pentru el imaginea pe care i-o ofera clubul de fotbal,n-o mai obtine de niciunde altundeva!Mai vinde,mai cumpara jucatori,mai umileste si batjocoreste oameni,isi mai bate joc de ziaristi,asta e viata ciobanului fariseu!Nu se va lasa de fotbal niciodata,chiar daca nu se pricepe absolut DELOC,lucru dovedit de atatea ori!Nu constientizeaza faptul ca a devenit o caricatura media si ca este un bufon sinistru,atata il duce capul pe el , cu cei doi neuroni din dotare,din care unul palpaie la greu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close