LIGA 1  ·  DINAMO

GSP LIVE // EXCLUSIV VIDEO Poveste fabuloasă cu Dorin Semeghin și jucătorii lui Dinamo: „Eram la «Doi Cocoși» și Adi Minune i s-a pus în poală! A plecat să scoată bani și a intrat cu mașina în hotel”

Vineri, 16 August 2019

Claudiu Drăgan, triplu campion cu Dinamo, a fost invitat la GSP LIVE și a povestit o întâmplare amuzantă cu jucătorii alb-roșii și Adi Minune, la un restaurant din București.

  • Vezi în video întâmplarea povestită de Claudiu Drăgan

Întâmplarea a avut loc în 2004, când Dorin Semeghin, fundaș stânga în echipa antrenată de Ioan Andone, și Cladiu Drăgan, atacant, erau coechipieri la Dinamo. 

„Cea mai amuzantă întâmplare a fost cu Dorin Semeghin, când a intrat cu mașina în hotelul Erbașu. Terminasem un meci de campionat și am fost la restaurantul „Doi Cocoși”. Eram eu, Semeghin, Adrian Iordache, Tamaș, trupa noastră. 

Acolo cânta Adrian Minune, Semeghin era înnebunit după el. 

Adi Minune s-a pus în poala lui Semeghin și, după 10 minute, Semeghin a rămas fără bani. I-am zis că îi dăm noi bani, dar a spus «Nu vreau! Mă duc eu să scot». Și așa a intrat în hotel. 

A fost fenomenal. Da, putea fi o tragedie, dar totul s-a terminat bine. Doar mașina a avut probleme. Acum, din ce știu, Dorin e în Anglia. Mi-a zis un prieten că e la muncă acolo, dar nu pot confirma. Nu am mai vorbit cu el”, a declarat Claudiu Drăgan la GSP LIVE. 

Așa arăta mașina lui Dorin Semeghin după accident Dan Puric: „am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”Reacția lui Becali

Libertatea

Comentarii (6)

risc_mix  •  17 August 2019, 09:50

Da m-am saturat de ,,povestea" asta. Bine ca nu ne-ati reamintit si cum striga lumea la el : Semeghin, Semeghin, spaima sticlelor de vin.

sittingbull  •  16 August 2019, 14:08

Într-adevăr, articolul ăsta zici că e scris de Blocnotes... Una peste alta, ce n-aş da să mai văd un jucător ca Semeghin la Dinamoul actual!

haetim  •  16 August 2019, 12:58

Semeghin nu mai are nevoie de nicio prezentare, e legenda.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1