FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu își amintește perfect meciul cu Real Madrid: „Primele trei inele erau pline de români, parcă eram pe Ghencea”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 09:27

Stelian Stancu (38 de ani), fost fundaș dreapta la echipe precum Sportul Stundențesc, FCSB, Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a rememorat experiența meciului cu Real Madrid. 

FCSB pierdea pe „Santiago Bernabeu”, scor 0-1, după un autogol al lui Bănel Nicoliță, în grupele Ligii Campionilor (2006), dar Stelian Stancu își amintește de atmosfera din tribune, dominată de către români. 

„Pentru mine a fost cel mai bun meci din carieră. Adversarul meu direct, Robinho, era unul dintre cei mai tehnici jucători la ora aceea. În tur (n.r. 4-1 pentru Real Madrid) nu am fost titular, a jucat Saban și, din păcate, nu a putut să îi facă față lui Robinho. Chiar îmi spuneam, așa cum stăteam eu pe bancă și mă uitam la meci, «Doamne, dacă joc în retur, trebuie să fac ceva să nu pățesc chestia asta» și m-am gândit să stau foarte aproape de el, să nu aibă timp să gândească. La meciul ăla, chiar am reușit să îl blochez, să nu aibă realizări”, a povestit Stelian Stancu, la GSP LIVE. 

GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu își amintește perfect meciul cu Real Madrid: „Primele trei inele erau pline de români, parcă eram pe Ghencea”

FOTO: Cristi Preda // Stelian Stancu și Robinho, adversari pe „Bernabeu”

În ceea ce privește atmosfera, Stelian Stancu a mărturisit că s-a simțit ca „acasă”, dar a recunoscut că meciurile din Liga Campionilor îl extenuau. 

„E ceva senzațional din punct de vedere al trăirilor. Meciul acela a fost și mai special pentru că primele trei inele erau pline de români. A fost o atmosferă senzațională, ca și cum am fi fost în Ghencea. Dar după aceste meciuri eu aveam nevoie de trei zile să îmi revin din punct de vedere fizic și mental din cauza presiunii și a nivelului la care joci”, a spus Stelian Stancu.

Echipele în Real Madrid - Steaua: 

Real Madrid: Casillas - Carlos, Helguera, Cannavaro, Ramos - Diara, Emerson - Robinho, Guti, Raul - Van Nistelrooy 

Steaua: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Stancu - Oprița, O. Petre, Paraschiv, Nicoliță - Dică - Badea

În tur, Steaua a pierdut în Ghencea, scor 1-4, într-o grupă cu Lyon și Dynamo Kiev, iar Cosmin Olăroiu a trimis în teren următoarea formulă: Carlos -  Saban, Ghionea, Goian, Marin, Nicoliță, Paraschiv, Lovin, Boștina, Dică, Badea.

VEZI ȘI:

FCSB și-a luat avânt după 1-0 cu U Cluj și anunță că va face eventul: „Ne comportăm ca o campioană!” » Casele de pariuri spun altceva

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mdg1
mdg1  •  31 Octombrie 2019, 13:27

Un prim 11 doar cu jucatori romani. Meci pierdut la limita pe Bernabeu. Not too bad...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează