FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Marian Aliuță a dat TOT din casă: „Ăsta e SMS-ul cu care l-am enervat pe Becali! Atunci, Gigi s-a îndreptat furios spre mine”

Marian Aliuță în studioul GSP LIVE
Marian Aliuță în studioul GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 09:01

Marian Aliuță, 40 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan, marți, la GSP LIVE. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri incredibile din carieră, inclusiv un episod tensionat cu Gigi Becali, din perioada 2002-2004, când a fost legitimat ca mijlocaș în Ghencea.

Aliuță a mai vorbit și despre...

  • Cum a picat la mijloc în conflictul dintre Becali și Iordănescu
  • Cea mai mare greșeală a carierei
  • Ce sacrificiu a trebuit să facă pentru a prinde un transfer în Coreea
  • Conflictul cu Viorel Hizo
  • Blaturile în care a jucat
  • Ce face după ce a terminat-o cu fotbalul

„Pe vremea lui nea Piți, când patronul venea la antrenament îi spunea: «Gigi, eu nu stau să-ți ascult toate prostiile!». Îl lăsa 10-15 minute să vorbească, dar el pleca de acolo. Cine a condus în perioada aia la Steaua a fost Pițurcă. De la angajați până la jucători. El a condus tot. Acum nu-și mai permite nimeni să facă asta la Steaua. Eu am avut o relație bună cu Gigi Becali.

SMS-ul BUCLUCAȘ șI FURIA LUI GIGI BECALI

Pe final, la despărțirea mea de Steaua, am avut un clinci cu nea Gigi, după ce plecase și nea Piți. Am trimis un mesaj. În loc să i-l dau lui nea Piți, i l-am dat lui Victor Becali. Îi scrisesem că-mi pare rău că a plecat de la echipă.

Am avut apoi o ceartă după meciul cu Rapid, era Zenga antrenor. M-a certat atunci Gigi și-mi spunea că «de ce îi dau mesaj lui Piți?», că el nu mai vine niciodată la Steaua. Atunci i-am spus lui Gigi că nu se pricepe la fotbal! Am plecat spre parcare, el a venit nervos la mașină că de ce îi zic că nu se pricepe. Atunci totul s-a rupt și am luat-o spre Rapid. I-am zis că plec atunci. Au venit pe fir Dinamo și Rapid. Mi-a spus în ultimul moment că dacă vreau pot să rămân. Nu m-a jignit, dar a țipat, a avut un ton de om nervos”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

VIDEO // Emisiunea integrală cu Marian Aliuță, mai jos: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mordi
mordi  •  30 Ianuarie 2019, 06:49
Postat de Romeo Daniel pe 29 Ianuarie 2019, 11:25

Timpul a dovedit ca Aliuta,Piturca,Hagi,Radoi,D.Munteanu...etc.au avut dreptate. Giginho nu se pricepe la fotbal !!! FCSB a avut performante doar atunci cand au avut liniste si patronul nu a intervenit peste antrenori(pentru ca a stat in puscarie),de cand face el echipa si tactica este haos !

steaua a avut performante. fcsb...o sa vezi.

mordi
mordi  •  30 Ianuarie 2019, 06:46
Postat de Emil Nae pe 29 Ianuarie 2019, 14:32

nu ai avut nicio treaba cu fotbalul.ai fost un jucator de curtea scoli

esti un postac prost.*** *** ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  29 Ianuarie 2019, 22:30
Postat de adriann_ pe 29 Ianuarie 2019, 12:09

Acum serios, ajunge sa-l asculti pe cioban 2-3 minute ca sa intelegi ca e paralel cu fotbalul. El stie cu smenuri, spagi samd...

iooooi, catalino, unde ti-ai gasit parola de la contu asta? :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează