FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

GSP LIVE EXCLUSIV Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 10:44 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 09:52

Mihai Răduț (30 de ani) a fost la GSP LIVE și a povestit detalii inedite din cariera sa.

Mijlocașul Astrei Mihai Răduț a vorbit despre perioada petrecută la FCSB (2010-2012) și a povestit că din cauza relației cu Gina Pistol (38 de ani) nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a început Mihai Răduț. 

+35 FOTO

Mihai Răduț: „Becali zicea: Ce caută aia?! Răduț să își dea barba jos!”

„Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument.... a

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții... Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Gina Pistol și Mihai Răduț s-au despărțit în decembrie 2012, după 7 luni de relație.

O galerie foto spectaculoasă cu Gina Pistol

+35 FOTO

VIDEO. Răduț, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: 

„Sezoanele alea m-au ținut pe loc”

- Consideri că au fost niște sezoane irosite cele de la Steaua?
- Da, exceptând sezonul în care am fost împrumutat la Pandurii, da, pot să spun că sezoanele alea m-au ținut pe loc. Ba chiar m-au ținut pe loc puțin mai mult. Și eram la o vârstă la care e indicat să joci meci de meci. Dacă mă ascultă vreun jucător acum, îi spun să-ți găsească o echipă, un mediu, unde să joace meci de meci între 19 și 25 de ani.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Hegemonia FCSB va începe, dar Gigi Becali mai are de așteptat » De unde vin veștile bune pentru roș-albaștri

Gigi Becali, încurajat să-l vândă pe Dennis Man: „E de vreo 10 milioane de euro!”

Playtech: Prinsă în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia


Comentarii (33)
ray51
ray51  •  30 Martie 2021, 18:13

ORIBIL. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca puteti 'spurca' o femeie. Momentan, mama si apropiata lu Smiley. Chiar nu stiati? Sau tocmai d'aia 'trantiti' un astfel de articolas... ORIBIL.

1763887750508605
Calin Francu  •  24 Ianuarie 2021, 09:45

ai plecat in 2012 bai baiete si de atunci unde ai fost ca nu te-a vazut nimeni. ce scula de fotbalist ai fost si tu ca nu a ramas nimic in urma ta. un mingicar ca de obicei fara realizari. Treci si tu prin fotbal ca multi altii fara a te evidentia cu nimic. si nu stiu de ce mai dezgropi mortii. a fost acum ceva ani ce rost mai are daca era-i fotbalist demonstra -i ulterior. asa numai ca sa le faci pe plac astora de la gsp care sint disperati sa gaseasca subiecte in care sa-si reverse ura fata de fcsb la ce bun . cu ce te ajuta pe tine. Joci mai bine s-ar impresarii sa te transfere , iei bani mai multi etc.etc .Vorbesti si tu sa te afli in treaba

761094350703709
Dinu Gabriel  •  23 Ianuarie 2021, 14:08

Se vede și la tine cât de curat, de cinstit ești...Vă hrăniți cu ură , cu invidie...Oare voi ce învârtiți în fiecare zi? Cât de onești sunteți???

Vezi toate comentariile (33)
Comentează