FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Nicolae Dică, într-un PERICOL URIAȘ! Sfat prețios: "Trebuie să facă așa, altfel autoritatea lui va fi foarte mică"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 11:00

Mirel Rădoi, invitat la GSP LIVE, i-a dat câteva sfaturi lui Dică, pus sub o presiune din ce în ce mai mare din partea lui Gigi Becali.  

"Declarația patronului, cum că nu-i dă libertate, lasă multe de înțeles. Care ar fi pasul următor pentru antrenor? Să ai o discuție sinceră cu patronul și eventual să-i spui <facem ca până acum, dar în fața jucătorilor decid eu>. 

Acum câteva săptămâni Dică a dat o declarație și a spus că e singurul șef. El în momentul ăla el decidea. Acum patronul l-a pus într-o lumină deloc favorabilă. Poate interveni ceva foarte dăunător echipei.

În momentul în care un fotbalist se pregătește foarte bine și altul se pregătește prost, dar de jucat joacă acesta din urmă doar pentru că vrea patronul, e clar că autoritatea antrenorului în vestiar este mică", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE.

"Dacă aș avea mai multă libertate de decizie, probabil că aș face mai multe la echipă" Nicolae Dică 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează