FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / Ousmane N'Doye, cuminte sub comanda lui Șumudică + De ce primea banii în avans la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 13:00

Cristi Bobar, fost oficial la Dinamo, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit cum l-a cucerit Marius Șumudică pe Ousmane N'Doye, pe vremea când cei doi erau la Astra, și de ce acesta primea salariul în avans la Dinamo.

„Șumi îl lăsa să meargă până la ora 12-1 în club, dar îi promitea că a doua zi dă totul pe teren. Dacă îl lăsa să vină la 12-1, el venea cu jumătate de oră mai devreme”, a povestit Bobar.

De ce primea în avans salariul la Dinamo

Ousmane N'Doye se număra printre preferații lui Cristi Borcea la Dinamo, în perioada 2009-2011, alături de Claudiu Niculescu, iar finanțatorul „câinilor” își exprima această afinitate prin bonusuri financiare.  

În acea perioadă, mai mulți primeau bonusuri, la fel era și Claudiu Niculescu. Mai ales după ce făceau un meci bun, îi chema și le băga ceva în buzunar”, a dezvăluit Bobar, la GSP LIVE.  

VEZI ȘI:

GSP LIVE / Cristi Bobar a dezvăluit un incident cu Victor Pițurcă: „S-a supărat și l-a chemat pe președintele Federației”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează