FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Reacția fermă a unui jurnalist GSP: „Dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul. E un model periculos pentru fotbal”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 09:58 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 12:28

Invitat la emisiunea GSP Live, jurnalistul Remus Răureanu a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj și condamnă felul în care Gigi Becali conduce clubul.

În urma eșecului de duminică seară, cu Farul, scor 0-2, FCSB se află acum la 11 puncte în spatele liderului CFR cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

FCSB, învinsă de omul pe care MM Stoica nu l-a vrut la echipă » Ce spunea oficialul roș-albaștrilor despre Jefte
FCSB - FARUL 0-2
FCSB, învinsă de omul pe care MM Stoica nu l-a vrut la echipă » Ce spunea oficialul roș-albaștrilor despre Jefte

Remus Răureanu, jurnalist GSP, crede că nu e normal ca deciziile să fie luate exclusiv de finanțatorul Gigi Becali.

„S-a rispit avântul și mi se pare că CFR e din nou favorită clară. Mai clară decât a fost în sezoanele trecute când a câștigat campionatul. Ceea ce este foarte bine după părerea mea, pentru că dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul . E un model periculos pentru fotbal. 

Dacă între Dan Petrescu, un antrenor real, și Gigi Becali, un antrenor imaginat, care își conduce echipa de la televizor, tu ești suporterul lui Becali, nu ești pasionat de fotbal. Ești tentat de o fantezie, de o jucărie. Eu prefer pentru fotbal să câștige campionatul CFR, Craiova, Botoșani, FC Argeș, Voluntari, oricare club care urmează un modul normal cu un antrenor. 

Am tot auzit povești că și alți patroni se mai implică. Se mai implică, dar nicăieri implicarea nu e la nivelul acesta. Nicăieri nu vezi 4 schimbări la pauză, schimbare în minutul 39, comentarii la TV atât de dure, un proprietar care face absolut totul. Este o echipă condusă de la palat și eu sper ca o astfel de echipă să nu devină campioană în România. 

Nu e un comentariu anti-FCSB, dacă așa s-ar comporta Ioan Varga, patronul de la CFR, voi spera ca nici CFR să nu mai câștige nimic”, a declarat Remus Răureanu la GSP Live.

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Farul 0-2: „FCSB nu va câștiga campionatul, nu joacă nimic!”

Citește alte știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu nu vede încheiată lupta la titlu, în ciuda diferenței de 11 puncte dintre FCSB și CFR: „Văd un play-off cum n-a mai fost niciodată”
FCSB - FARUL 0-2
Ilie Dumitrescu nu vede încheiată lupta la titlu, în ciuda diferenței de 11 puncte dintre FCSB și CFR: „Văd un play-off cum n-a mai fost niciodată”
Justin Ștefan, despre problema fotbaliștilor neplătiți din Liga 1: „Prea catolici suntem cu cluburile! Jucătorii să fie mai responsabili când semnează!”
LPF
Justin Ștefan, despre problema fotbaliștilor neplătiți din Liga 1: „Prea catolici suntem cu cluburile! Jucătorii să fie mai responsabili când semnează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  28 Februarie 2022, 19:52

S au scumpit cartofii

luisharcsa
luisharcsa  •  28 Februarie 2022, 17:04
Postat de andreif pe 28 Februarie 2022, 13:03

Proba de echidistanta jurnalistica!!!Si de mare inteligenta din partea comentatorului!!!

In cazul tau doar prostia specifica este probata. Aceleasi texte rasuflate de copil autist

rumunek
rumunek  •  28 Februarie 2022, 16:58
Postat de geogeo pe 28 Februarie 2022, 14:18

Are dreptate , ar trebui si FCSB-ul sa ia exemplul lui Dinamo, de exemplu sau Gaz Metan, Clinceni, echipe de mare succes. Citesc cu mirare cum ca Becali e de vina pentru tot ce e rau la FCSB. O fi. Numai ca atunci cand ai 20.000, 25.000 sau 30.000 de euro pe luna si nu esti in stare sa dai o pasa de calitate, o centrare sau un sut la poarta, nu mai e vorba nici de patron, nici de antrenor e vorba ca ori n-ai valoare, ori ti se rupe de performanta sportiva. La FCSB asa pare. Parca se incalta cu ghetele puse invers, au picioarele moi, sunt tot timpul defazati, adversarii sunt tot timpul primii la minge. Vlad gafeaza frecvent, dar mai face si meciuri bune. Cretu are si el momente salbe, dar per total e ok. Vinicius nu mai poate. Cristea e oscilant, dar totusi util. Miron oscilant, Serban e catastrofa. Olaru, Oaida si Sut sunt ok. Edjuma parca joaca legat de picioare de cand a venit la FCSB. Cordea, de cele mai multe ori candideaza la titlul de cel mai slab de pe teren. Ianis Stoica e parca din ce in ce mai slab, la fel si Dumiter. Keseru nu mai e ce a fost dar e inca bun, numai ca in cazul lui face Becali pe desteptul. Tanase parca e o gaina beata, Coman e zero, Burlacu e zero, Vali Gheorghe e ok. Octavian Popescu e bun si cand joaca prost. Ovidiu Popescu are o scadere mare si face gafe in ultima vreme. Daca trei sferturi din echipa sunt fie lipsiti de interes, fie neputinciosi, n-ai cum sa tii pasul cu CFR-ul. Ba s-ar putea sa piarda si locul doi, o sa-i bata toti in playoff.

Problema este că acei jucători nu devin mai buni pentru că le dai mai mulți bani. Ei sunt la fel de buni/slabi. Aici intervine managerul banilor, să găsească corelația perfectă între salariu și valoare. Marea majoritate a fotbaliștilor, ca să fiu delicat, este aleasă de patron. Toate salariile sunt stabilite de patron. Așa că tu ai dreptate, dar un pic in altă direcție. Faptul că suporterii primesc așa fotbal pe atâția bani este exclusiv meritul patronului, pentru că toate deciziile sunt ale lui. Dar dacă el vrea să facă ceva pe banii lui și poate, nu ai ce face, decât să speri la vremuri mai bune. Doar că momentan e foarte complicat în România să limitezi cuiva drepturile legale pe motiv de boală psihică, așa ca o rezolvare umanitară e destul de îndepărtată.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează