FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO A căzut Dinamo înainte de Negoiță? Discuția tranșantă dintre acționari: "Nu se va termina bine!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 11:32

Vladimir Cohn a fost acționar la Dinamo între 1997 și 2007, iar în această dimineață, la GSP LIVE, a făcut dezvăluiri despre momentul tensionat care l-a determinat să părăsească structura acționariatului din "Ștefan cel Mare".

Cohn i-a anunțat pe ceilalți acționari că lucrurile vor scăpa de sub control la Dinamo, fapt care s-a adeverit cu timpul. 

"Când am plecat de la Dinamo, am avut o ședință în care s-au spus câteva chestii care mie nu mi-au plăcut. M-am ridicat și le-am spus: «Domnilor, nu veți termina bine! Genul acesta de activitate nu mă interesează». Și Nețoiu a făcut la fel", a dezvăluit Vladimir Cohn, la emisiunea GSP LIVE. 

Cohn a făcut parte din "Epoca de Aur" a lui Dinamo, în care clubul era condus multidirecțional de interesele a numeroși acționari, toți dispăruți între timp din "Ștefan cel Mare". 

Tot în această dimineață, Vladimir Cohn și-a manifestat suspiciunile cu privire la duelul din 2007 dintre Dinamo și Lazio, 2-4 la general, în care "câinii" au ratat o șansă uriașă de a ajunge în grupele Ligii. 

Vezi și:GSP LIVE // Un fost acționar dinamovist, declarații ȘOC: "Dinamo - Lazio a fost aranjat! Puteți spune orice"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  19 Decembrie 2018, 16:58

Si el doar le-a spus .

geo.b.
geo.b.  •  19 Decembrie 2018, 15:37

Dar pe ei nici nu i-a interesat sa se termine bine,pe ei i-au interesat banul si cand s-au vazut cu "sacii-n caruta"si-au luat talpasita.Acesta-i adevarul.Dupa care au reusit si sa-l fraiereasca pe Negoita.Sau cu alte cuvinte,au scos "castanele din foc",cu mana lui Negoita. Si pentru ca i-a acordat aceasta "onoare",au avut pretentii sa fie platiti,de catre acesta.Dar autoritatile se razboiesc cu babutele,ca vand legaturi de verdeata,fara bon fiscal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează