FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE / VIDEO A rămas șocată când a ieșit de la un meci al Stelei: „Strigau «Uite-le, uite-le, uite vagaboandele!»

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 16:33

Lorena Balaci, fiica fostului fotbalist Ilie Balaci, susține că a rămas șocată de ce i s-a întâmplat în anul 2000 pe când era într-o relație cu Eugen Trică, fostul fotbalist al Stelei.


„Da, în trecut am dat o declarație că multe dintre soțiile de fotbaliști sunt considerate parașute. Dar acest lucru nu e adevărat, multe dintre ele sunt fete deosebite. Au facultăți, joburi. Sunt femei pe picioarele lor. Îmi aduc aminte în 2000-2001, când Eugen juca la Steaua erau foarte multe femei puternice precum Mariana Lăcătuș, Sandra Belodedici, Monica Roșu.

Ieșeam de la fostul stadion Ghencea și eram șocată când o parte din galeria Stelei striga: «Uite-le, uite-le, uite vagaboandele!» Noi n-aveam nicio vină pentru ce se petrecuse pe teren. Ăla a fost un moment care m-a marcat”, a declarat Lorena Balaci la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Atac la Hagi! „Regele” desființat pentru că și-a asumat descoperirea unui tânăr: „Tot Bucureștiul îl știe, de ce face asta?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
observator979
observator979  •  19 Ianuarie 2019, 09:23

"bagabont" e un cuvant inventat de vagabonzii cu facultati! :D hahaha

marius.bxl
marius.bxl  •  18 Ianuarie 2019, 22:11
Postat de marius.bxl pe 18 Ianuarie 2019, 22:08

Copy paste : uite vagaboandele: sa vedem daca îmi dau cartonas mov

Uite ca nu a fost cenzurat de ziarul de impachetat pește

marius.bxl
marius.bxl  •  18 Ianuarie 2019, 22:08

Copy paste : uite vagaboandele: sa vedem daca îmi dau cartonas mov

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close