FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Adio sezonul ăsta? "Rednic trebuie să facă lotul până în toamna viitoare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 10:48

Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo între 1997 și 2007, a fost invitat în această dimineață la GSP LIVE și a analizat actuala situație a echipei din "Ștefan cel Mare", vorbind despre șansele echipei de a prinde play-off-ul. 

"La Dinamo, antrenorul ar trebui să aibă libertate, să nu i se mai vândă jucătorii. Rednic să facă un lot unitar măcar până în toamna viitoare. 

Play-off-ul depinde de ce lot va avea Rednic în pregătirea de iarnă. Dacă va face o pregărire bună și intră bine în campionat, s-ar putea ca Dinamo să ajungă în play-off. Echipele din față pot pierde puncte în perioada următoare. Există anumite condiții pentru ca acest lucru să se întâmple, nu cred că e ceva imposibil", a spus Cohn, la GSP LIVE

"La Dinamo nu e chestia de acționariat, ci de ce faci. Să ne uităm ce s-a întâmplat din 2007 încoace: câți jucători s-au rulat, câți s-au vândut, câți au contribuit la dezvoltarea echipei. Toți jucătorii buni s-au vândut și nu s-au adus înlocuitori pe măsură. E o cauză a decăderii!" Vladimir Cohn, fost acționar Dinamo

Vezi și: GSP LIVE // EXCLUSIV Se anunță o mutare revoluționară la Dinamo: "Rednic vrea să cumpere clubul!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează