FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Adrian Falub: „U Cluj e făcută să fie iubită, iar CFR să facă performanță”

Suporteri U Cluj
Suporteri U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 14:49

Adrian Falub (48 de ani), fost antrenor la U Cluj, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre performanța CFR-ului, anume calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.  

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. 
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League.

Ultima dată antrenor la Concordia Chiajna, Falub a făcut o paralelă între CFR Cluj și U Cluj: prima este pentru performanță, a doua pentru suporteri.  

U Cluj a fost mai mult și este o stare de spirit, o echipă care este iubită, care probabil a fost făcută să fie iubită de spectatori, nu să facă performanță. Probabil CFR a fost făcută să câștige trofee. Cât timp lucrurile nu se vor schimba la U Cluj din punct de vedere organizatoric nu se va face nici performanță”, a spus Adrian Falub la GSP LIVE.  

În ceea ce privește prestația clujenilor în Liga Campionilor, Adrian Falub a analizat plusurile și minusurile echipei lui Dan Petrescu și l-a lăudat pe antrenorul ardelenilor.  

„Mă bucur pentru ei, am prieteni acolo. Au meritat calificarea asta. Au dovedit că sunt o echipă care știe ce vrea. Au scos trei adversari foarte buni. CFR știe ce trebuie să facă din punct de vedere tactic pentru a câștiga un meci, pentru a obține o calificare. E o echipă care joacă ceea ce își propune și ăsta este meritul antrenorului. Acolo e un grup important de jucători cu experiență, un grup foarte bine pregătit din punct de vedere motivațional. E foarte important să crezi în șansa ta. Era normal să aibă și slăbiciuni, pentru că au întâlnit o echipă foarte bună. În duelurile 1 contra 1 erau mult mai buni scoțienii”, a spus Adrian Falub.

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR 3-4 // Dan Petrescu, lecție pentru Gigi Becali: „Aici face echipa antrenorul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
pirucul
pirucul  •  15 August 2019, 08:58

din pacate cu dragostea mori in fotbal sau mai rau ramai in B

qwerty007
qwerty007  •  15 August 2019, 02:09
Postat de Dragos Bargaoanu pe 14 August 2019, 20:23

Frumos spus..."U" Cluj e făcută să fie iubită....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

qwerty007
qwerty007  •  15 August 2019, 02:04
Postat de remarque pe 14 August 2019, 22:08

Campeanu II a jucat la CFR? El stie? Da, au fost jucatori care au imbracat amble tricouri si au facut-o cu cinste, dar nu Tim. Si nici Florin Pop. Rivalitatea fotbalistica intre U si CFR ar trebui cultivata. In era Pazskany/Muresan a fost imposibil, ne amintim de amplificarea facuta la galeria franarilor, la pretul aberant al biletelor pentru U-isti, la sicanarea fanilor lui U care erau tinuti ore in sir in fata stadionului desi meciul incepuse deja, la provocarile la care jandarmeria ii supunea pe acestia, s.a.m.d. Nu tin minte un singur derby in Gruia, la care sa fi iesit Arpi sau Muri sa invite pe clujeni la un spectacol sportiv, sa indemne la fair play sau sa spuna macar formal ca cel mai bun sa castige. Singura chestie facuta consecvent de cei doi a fost instigarea, sicanarea si victimizarea. Doi frustrati cu apucaturi de infractori, care au condus vremelnic clubul alb visiniu, fost alb violet.

Poate tii minte vreun derby in care conducatorii vostri sa faca ce pretinzi tu de la Arpi si Muri,sau macar sa incerce sa civilizeze *** voastre !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează