FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Alexa împotriva Football Manager 2019: cum se vede antrenorul și cum îl văd, de fapt, realizatorii jocului. Profil mai tare ca Guardiola!

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 12:25

La emisiunea GSP Live - transmisă zilnic de luni până vineri în direct, de la ora 9:01, pe www.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei - Dan Alexa a fost invitat să-și realizeze propriul profil de antrenor, folosind atributele din celebrul joc video Football Manager 2019.

Vezi în video ce note și-a dat Dan Alexa

 

 

Antrenorul de la Dunărea Călărași - care anunță că Dinamo va mai câștiga un trofeu abia când va pregăti el echipa - și-a îmbunătățit consistent profilul deja existent în joc.

În viziunea celor de la firma Sports Interactive, cel mai mare atribut real al antrenorului Dan Alexa era capacitatea de a antrena jocul defensiv: nota 12 din 20.

 alexa vzut de fm2019
Profilul lui Alexa, în viziunea celor de la Sports Interactive.

alexa despre el
Profilul lui Alexa, realizat chiar de antrenor. Pe coloana din stânga sunt punctele adăugate de el față de profilul din joc

Alexa a recunoscut și el că jocul defensiv e punctul său forte, însă a adăugat nu mai puțin de 8 puncte atributului dat de realizatorii jocului, obținând nota maximă, 20.

Antrenorul și-a crescut aproape toate atributele cu minimum 4 puncte, dându-și rating maxim și la capacitatea sa de a antrena mentalul și latura tactică a jucătorilor săi.

Alexa și-a îmbunătățit și “determinarea” și “capacitatea motivațională”, ducându-le la 20 de puncte.

Cea mai mică notă, păstrată de Alexa din profilul său virtual, este cea pentru capacitatea de a antrena juniorii: 10 din 20.

În ce privește “disciplina”, Alexa și-a umflat nota din joc de la 10 la 15, recunoscând, însă, că “nu mi-am dat mai mult pentru că îmi place să le las libertate”.

În urma acestui exercițiu de imaginație a rezultat un profil de antrenor incredibil de valoros, mai bun chiar decât titanii fotbalului mondial Pep Guardiola, Jurgen Klopp sau Diego Simeone!

Vezi AICI ce note și-a dat Ilie Stan

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează