FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor, pus în fața penalty-ului controversat din Urziceni - FCSB, 1-2 în 2007: „Cum să vezi așa ceva? Crezi că sunt cameră de televiziune?”

Imagine cu Alexandru Tudor de la acel meci +4   FOTO
Imagine cu Alexandru Tudor de la acel meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 10:29

Alexandru Tudor (47 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Arbitrul a analizat faza unuia dintre cele mai controversate lovituri de la 11 metri din istoria recentă a Ligii 1. 

Pe 5 mai 2007, FCSB se impunea la Urziceni, scor 2-1, după un penalty transformat de Vali Badea. Faultul dictat de Tudor a fost considerat o eroare uriașă de arbitraj. Portarul Cătălin Grigore se apropie de Vasilică Cristocea, iar mijlocașul oaspeților cade ca secerat. Costin Ștucan l-a pus pe Tudor în fața imaginilor. Mai jos, dialogul dintre cei doi.

 

C.Ș: Nu se vedea absolut nimic pe camere.

A.T: Se vedea. Nu ați fost voi atenți.

C.Ș: M-am uitat de nenumărate ori.

A.T: Nu le-ai văzut bine. Există posiblitatea ca voi să fiți influențați psihologic? Țin minte și acum faza. Marian Olaianos mi-a pus de multe ori faza. Se vede cum portarul atinge cu mâna piciorul și face o pendulare. Era prea fină faza pentru a fi observată. După două, trei zile, am ieșit și am prezentat-o. Îmi amintesc și acum declarația lui Grigore. Spunea că nu l-a atins. Îl lovește cu mâna stângă peste vârful piciorului. Apoi pendulează peste celălalt.

C.Ș: Tu ai văzut asta în timpul meciului?

A.T: Cum să vezi așa ceva? Crezi că sunt cameră de televiziune? Am simțit faza și am dat penalty. Crezi să sunt VAR?

cp 7876 +5 FOTO

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor a povestit cum a trăit Revoluția » Împușcat în picioare, cu trasoare deasupra capului și la ce i-a folosit certificatul de revoluționar

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (33)
florianveress
florianveress  •  30 Ianuarie 2019, 18:30

Au fost multe penalty-uri jenante acordate de-a lungul timpului pentru mizzeria asta de echipă, dar ăsta e sigur în top 3 furăciuni!

bogdan23a
bogdan23a  •  30 Ianuarie 2019, 17:57

Se vede cum se misca gheata la contactul cu mana...

748772078840917
Daniel Rotaru  •  30 Ianuarie 2019, 17:10

Cine spune că nu l atinge,e *** ori are probleme cu vederea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează