FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Amintiri din copilărie cu Răzvan Raț: „Veneam la București să ne plimbăm cu metroul”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 15:05

Răzvan Raț, de 7x campion cu Șahtior și câștigător de Cupa UEFA, a rememorat la GSP Live momente importante din copilăria sa, în care posibilitățile financiare nu erau foarte bune.

Fostul fotbalist s-a născut în Piatra-Olt.

„Veneam la București ca să ne plimbăm cu metroul. (râde) Înainte de Revoluție, fiind dintr-o familie săracă, fără posibilități, pentru noi era foarte greu să mergem la București. Cine își permitea atunci era chestionat de toți. «Cum e la București? Cum a fost acolo?» Era ceva să ajungi să te plimbi cu metroul (râde)”, a povestit fostul fotbalist la GSP Live.

„Nu am avut foarte multe posibilități. Nici prietenii mei nu aveau, deci nu aveam cu cine să mă compar. Chiar dacă eram fără posibilități financiare eram fericit. După școală, aruncam ghiozdanul și fugeam la fotbal”, a conchis Raț.

Vezi AICI clasamentul complet din campionatul Ucrainei

Răzvan Raț a evoluat de-a lungul carierii la Rapid București, FC Șahtar, West Ham, Rayo Vallecano, PAOK Salonic și ACS Poli Timișoara, unde și-a încheiat cariera.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Inginerie financiară făcută de Hagi, păcălit Răzvan Raț: “A luat un junior de la școala mea, mi-a dat un procent, dar apoi l-a vândut între societățile lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  12 Aprilie 2019, 13:35

Rat are moaca de *** get, beget ! Cand juca la Rapid se ducea in vizita pe Podul Grant ca sa se creada la New-York pe podul Brooklyn !!! L-ati auzit vreodata cand da interviu ? Propozitii scurte de 4÷ 5 cuvinte urmate de cate doi trei de " ă " ! Si apoi fata aia de om mirat continuu de genul : "ce caut eu in viata mea ?!? "Rat, care n-a nimerit mai mult de sapte sau opt centrari pe atacant in toata viata lui !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează