FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Amintiri din perioada în care Dinamo avea 6 acționari: "Era singurul fraier de acolo care aducea banii la timp. Borcea dădea salarii mari, dar nu plătea nimic la stat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 10:45

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, Claudiu Vaișcovici, 56 de ani, și-a amintit cum era în prima decadă a anilor 2000, când la Dinamo au fost chiar și 6 acționari în același timp. 

VIDEO cu declarațiile lui Vaișcovici despre foștii finanțatori ai echipei

"Domnul Turcu era omul care aducea banii jos și la timp. Era cam singurul fraier de acolo care plătea. Nu se bătea Borcea cu cărămida în piept spunând că dă contracte de 10.000 de euro?  El dădea contracte de 10.000 și nu plătea nimic la stat", a spus Vaișcovici, la emisiunea GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO "Mi-e greață de ce joacă Dinamo!" » Analiză dură a unui fost golgeter al "câinilor" față de situația din "Ștefan cel Mare"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  07 Noiembrie 2018, 16:50

Vaiscovici tu esti fraier pentru ca al cataloghezi pe singurul actionar cinsti care platea la timp salariile (un fraier)

demolarii
demolarii  •  07 Noiembrie 2018, 13:12

Nu Badea sau Borcea au merite în cucerirea acelor titluri. Ci Tică Danilescu.... El a gospodarit echipa ca să fie campioana....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează