FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Analiză surprinzătoare a unui fost atacant român: "Guardiola ne-a stricat fotbalul!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 11:05

Fostul fotbalist Costin Curelea, 34 de ani, în prezent "secund" la Academica Clinceni, în liga a doua, a analizat în această dimineață la GSP LIVE fotbalul actual din România. Acesta a găsit o cauză surpriză pentru lipsa spectacolui din Liga 1: "Guardiola ne-a stricat fotbalul". 

VIDEO cu analiza lui Curelea

"Liga 1 s-a echilibrat mult, dar problema e că echilibrul s-a făcut în jos. Guardiola ne-a stricat fotbalul cu această tactică a lui. Noi facem posesie doar de dragul de a face posesie. Aveam situații în care nu ajungeam în careu cu mingea", a spus Curelea, la GSP LIVE

Ulterior, Curelea a mărturisit că mentalitățile preluate de antrenorii autohtoni din străinătate l-au făcut să nu se poată adapta la FC Voluntari, ultimul club din Liga 1 pentru care a evoluat.

"În ultima mea perioadă în Liga 1 nu am reușit să mă adaptez la Voluntari, dar nu șiu ce s-a întâmplat. Eram pe linie moartă acolo și nimeni nu mi-a zis nimic, nici Claudiu Niculescu. I-am zis: «Băi tată, puteai să-mi zici ceva despre faptul că nu mă bagi». M-am simțit nedreptățit și eu nu vreau să fac asta ca antrenor.

Dinu Todoran (n.r - fost antrenor la Voluntari) mi-a spus că nu se bazează pe mine și i-am mulțumit, i-am spus că îl voi respecta toată viața. El voia să joc «9 fals»", a mai spus Curelea. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri incredibile despre metodele lui Dan Petrescu: "M-a marcat pe viață, cei tineri își făceai cruci"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  17 Decembrie 2018, 18:09
Postat de mal. pe 17 Decembrie 2018, 14:27

NeicaNimeni îl analizează pe Guardiola! Și ne spune cât a stricat acesta fotbalul! ***

Acum nu mai este Neica-Nimeni.... Acum este antrenor Clinceni, la echipa "dansez pentru Becali" . Asteptam foarte multe interviuri cu domnul Curelea . Să ne-o spună pe aia cind a luat autocarul in sens invers...

delphy08
delphy08  •  17 Decembrie 2018, 14:37

Daca atat il duce mintea pe Curelea,redactorul vostru e obligat sa publice asta????

mal.
mal.  •  17 Decembrie 2018, 14:27

NeicaNimeni îl analizează pe Guardiola! Și ne spune cât a stricat acesta fotbalul! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează