FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan a încercat să propună un antrenor-surpriză la FCSB: „Sunt o persoană directă, spun exact ce s-a întâmplat”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 12:15

Leo Grozavu, 51 de ani, a dezvăluit la GSP live, emisiune moderată de Costin Ștucan, că Anamaria Prodan (46 de ani) - agentul său - l-a întrebat dacă își dorește să fie propus la FCSB.

  • Mlada Boleslav - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct la ProTV. În tur, scorul a fost 0-0 
  • Dacă se va califica, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils (Letonia), 9-0 la general.

„Eu sunt o persoană directă, spun exact ce s-a întâmplat. Ana mi-a spus că mă poate propune la FCSB, dar eu i-am transmis că nu e cazul.  

Am jucat 6 ani la Dinamo, nu pot să ajung la un club rival. În plus, acolo există o conducere care nu acceptă ca un antrenor să-și facă treaba. Din nefericire pentru noi, cele mai mari cluburi ale României au ajuns într-o situație în care sunt refuzate de antrenori”, a spus Grozavu la GSP Live.

„Nu va fi ușor cu Mlada”

„Nu înțeleg de ce toată lumea crede că FCSB se va califica ușor. Nu îi va fi ușor cu Mlada Boleslav. Cei de acolo au nevoie în primul rând de oameni în interiorul clubului care să-i motiveze pe jucători”, a mai spus acesta.

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Leo Grozavu rupe tăcerea: „Atunci mi-am dat seama că n-o să ajung la Dinamo” » Ce implicare a avut Anamaria Prodan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  15 August 2019, 18:45

La cat tupeu are, creatura asta va ajunge sa ne spuna ca ea va salva din colaps clubul ciobanului fardat !! Nu mai are mult si sunt sigur ca si Becali o va rejecta, asa cum au facut-o aia de la Dinamo !!

samertx
samertx  •  15 August 2019, 12:53
Postat de gido pe 15 August 2019, 12:43

ca sa tai , trebuie sa ai ce... la dinamo, scroafa e moarta in cotet...

Nu este chiar așa, dar nouă ne place să bocim numai așa, preventiv , „Doamne ferește!” dacă se întâmplă ceva, să fim primii care am făcut-o. :))

gido
gido  •  15 August 2019, 12:43
Postat de samertx pe 15 August 2019, 12:36

„... Din nefericire pentru noi, cele mai mari cluburi ale României au ajuns într-o situație în care sunt refuzate de antrenori”. Leo, situația actuală de la Dinamo impunea un antrenor neutru, unul fără să aibă legătură cu nimeni, să poată să „taie în carne vie” fără să-i curgă o lacrimă, un independent. Nu fi supărat, o să vină și rândul tau.

ca sa tai , trebuie sa ai ce... la dinamo, scroafa e moarta in cotet...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează