FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Are peste 200 de meciuri la Steaua, dar a fost la un pas de Dinamo: "Mi-au zis că-mi dau mai mulți bani, dar nu puteam juca împotriva Stelei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 11:45

Miodrag Belodedici a povestit în această dimineață la GSP LIVE cum a fost la un pas să meargă la Dinamo. A fost dorit acolo de Cristi Borcea, în 1998, când a revenit pentru 3 ani la Steaua. "Câinii" erau gata să-i ofere mai mulți bani decât Steaua, însă Belo a refuzat. 

"Lupescu a tras de mine să merg la Dinamo. Cei de la Belgrad voiau să rămân acolo, vorbisem și cu Lăcătuș. Le-am zis celor de la Steaua Roșie că mă duc până la București, pentru că la Belgrad totul era închis.

Erau bombardamente. Când am ajuns la București m-au așteptat niște băieți de la Dinamo, cred că era și Cristi Borcea. M-au întrebat cât îmi dă Steaua, ei îmi dau mai mult.

Le-am zis că nu pot să merg. N-aș putea să joc fotbal, m-aș bloca împotriva Stelei. Le-am zis că nu rămân nici să mă împuște", a zis Belodedici la GSP LIVE. 

235 de meciuri
a adunat Belodedici la Steaua, unde a strâns 12 trofee: 5 titluri, 5 Cupe, Liga Campionilor și Supercupa Europei 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  31 Octombrie 2018, 12:45

Fantastic jucator Belo!Cata usurinta,ce plasament si finete,porecla spune totul,Caprioara...Jocul cu el in teren parea extrem de simplu,dar totul se petrecea natural,ajutat si de valoarea mult mai ridicata a jucatorilor de atunci.El a fost Miodrag Belodedici,dublu castigator al Cupei Campionilor Europeni cu cele doua mari stele ale Europei de Est.Din pacate,Steaua noastra a devenit bataia de joc a unor generali burtosi care si au permis sa si bata joc de un brand international din pricina unor interese omenesti mai mult decat meschine in timp ce vecinii sarbi au ajuns in Liga,dar e doar o simpla intamplare,diferenta dintre echipele din Vest si cele din Est exceptand poate cateva echipe fiind destul de mare.Am zis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează