FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GSP LIVE // VIDEO Bobar, dezvăluiri de la CFR Cluj » Un fotbalist a fost dorit în Olanda: "De multă vreme nu s-a mai văzut un jucător așa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 16:34

Fost oficial la CFR Cluj, unde s-a ocupat de echipa a doua, Cristi Bobar a vorbit la GSP LIVE despre Claudiu Petrila, pe care-l consideră un junior promițător.

Vezi în video ce spune Bobar despre Petrila și despre oferta primită din Olanda:

"Sunt niște tineri foarte buni. S-a investit mult și e o bază foarte bună. În câțiva ani veți auzi de Claudiu Petrila. E născut în 2000. Joacă în banda stângă sau în banda dreaptă. E foarte polivalent. De multă vreme nu s-a văzut un jucător atât de talentat pentru vârsta lui. Sunt sigur că în maximum doi ani veți auzi lucruri mari despre el.

Este foarte greu să-l ia cineva de la CFR. A avut ofertă din străinătate, din Olanda, de la Ajax. Dar nu se pune problema să-l dea CFR. Speră ca el să fie viitorul Deac", a spus Cristi Bobar la GSP LIVE.

Claudiu Petrila, 18 ani, poate evolua ca mijlocaș ofensiv central sau pe benzi și este interenațional, jucând pentru România U19.

Foto: FRF.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ion__iliescu
ion__iliescu  •  08 Decembrie 2018, 22:54

Degeaba, pe langa Morutan sau Mbappe de Romania pare amator

ray51
ray51  •  07 Decembrie 2018, 18:52

Ori e foarte valent ori e polivalent. Bobar, de ce te-au dat afara?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează