LIGA 1    •   GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Bornescu recunoaște că a fost aproape de FCSB: "Mă gândeam și eu cum e să joc în Champions League" » De ce a picat transferul

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Vineri, 19 Octombrie

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.Considerat un antistelist convins, Bornescu a dezvăluit că a fost ofertat de mai multe ori de echipa lui Gigi Becali. 

"Au fost mai multe tentative de a ajunge la Steaua. Am vorbit și cu Gigi Becali și cu MM Stoica. Totul s-a întâmplat înainte de a ajunge la Craiova, dar am luat decizia de a merge la Craiova, am considerat că acolo pot evolua și crește mai mult. La Steaua era Hamutovski și n-am vrut să ajung eterna rezervă.

Am fost iubit de olteni și nu cred că s-ar fi pus problema în acel moment ca eu să ajung la Steaua. Cu toate că, în subconștientul meu, mi-aș fi dorit o experiență la Steaua. Mă gândeam cum ar fi fost să joc și eu în Champions League, dar îmi reveneam repede când intram pe teren la Craiova", a spus Bornescu, la emisiunea GSP LIVE. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Bornescu, la momentul adevărului: "Aceste echipe mi-au rămas în suflet. Mama a început să plângă când am semnat"

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet