FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Budescu și Alibec l-au impresionat definitiv pe Cosmin Bărcăuan: „Îmi aduc aminte de cuplul «N&D»”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 11:53

Cosmin Bărcăuan (41 de ani) a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Fost jucător la echipe precum Universitatea Craiova, Dinamo, Șahtior Donețk sau PAOK Salonic, Bărcăuan, reprofilat de-a lungul carierei din atacant în fundaș central, a vorbit despre excelentele evoluții pe care Denis Alibec și Budescu le au la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1.  

„Sunt doi jucători care au calitate, care joacă din plăcere, fără presiune. Când joci fotbalul așa, îți iese aproape tot. Mie îmi place foarte mult jocul Astrei, dar nu doar datorită celor doi. 

Ei îmi aduc aminte de Claudiu Niculescu și Ionel Dănciulescu la Dinamo. Unul pasa, celălalt marca. Îmi aduc aminte de acea perioadă de la Dinamo. Se căutau în joc, distanțele dintre ei erau foarte apropiate. Același lucru se întâmplă cu Alibec și Budescu”, a declarat Cosmin Bărcăuan, la emisiunea GSP Live. 

26 de goluridin totalul de 30 ale Astrei poartă semnătura cuplului Budescu-Alibec. La atâtea goluri ei au fost ori marcatori, ori pasatori decisivi

Vezi și: 

ASTRA GIURGIU // Liderul cu grătare și cu surprize » 5 detalii din fieful echipei care domină campionatul cu o rețetă aproape inexplicabilă

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează