FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cariera lui Sorin Cârțu, influențată de o afecțiune nemiloasă cu care s-a luptat 15 ani: "M-a dat în spate această boală"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:39

Contactat telefonic la emisiunea GSP LIVE din această dimineață, Sorin Cârțu, 63 de ani, a vorbit cu regret despre boala de care spune că i-a influențat negativ evoluția în antrenorat. 

"Sorinaccio" a pus pe seama hepatitei și reacția avută în timpului meciului din Ligă dintre FC Basel și CFR Cluj, când a spart geamul unei bănci de rezerve.

"Mi-aș fi dorit să nu iau virusul hepatitei C, pe care l-am purtat 16 ani și care mi-a influențat clar evoluția ca antrenor. E foarte greu, e foarte obositor să ai și hepatită și să derulezi și meseria de antrenor. Trebuie să faci un echilibru între munca de antrenor și boală.

Eu m-am expus în timpul partidelor și asta s-a văzut prin modul în care m-am manifestat. M-a dat în spate această boală, sunt convins că aș fi făcut lucruri foarte bune. Până să iau virusul, eram în topul antrenorilor", a spus Sorin Cârțu, la emisiunea GSP LIVE. 


*Momentul în care Sorin Cârțu sparge geamul de la banca de rezerve / Captură TVR 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  22 Decembrie 2018, 18:18

Spartul geamurilor nu are cum să vină de la hepatită ci de la cei 7 ani de acasă. Mai pe înțeles, cei 7 ani lipsă...Hepatita nu te face Sfarmă Piatră, te inmoaie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează