FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO „Chirurgul” Alexa a rememorat accidentarea HORROR provocată acum 17 ani lui Cosmin Mocanu: „Mi-a zis că l-am nenorocit”

Dan Alexa a fost recunoscut pentru duritatea intrărilor sale // FOTO: GSP
Dan Alexa a fost recunoscut pentru duritatea intrărilor sale // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 18:22

Cunoscut pentru duritatea pe care o etala în perioada în care era jucător, Dan Alexa, poreclit „Chirurgul”, a rememorat la GSP Live cea mai dură accidentare pe care a provocat-o în carieră. În 2002, i-a cauzat o accidentare horror lui Cosmin Mocanu într-un meci Farul - Dinamo.

„Aveam o perioadă, era meciul și accidentarea provocată de mine. Regret intrarea pe care am avut-o asupra lui Cosmin Mocanu. Atunci am dat o declarație care părea cretină: am spus că fotbalul e pentru bărbați. Nu realizasem gravitatea accidentării. 

Hizo mi-a zis că l-am nenorocit. Mi-a părut foarte rău. E foarte greu să-i mai cauți pe jucători după ce îi accidentezi, dar asta nu înseamnă că nu-mi pare rău”, a spus Dan Alexa, la GSP Live. 

Ca urmare a intrării lui Alexa, Cosmin Mocanu a suferit o smulgere a ligamentului colateral extern, entorsă la genunchi, dar și o smulgere a ligamentelor încrucișate și a meniscului.

Vezi și: Poveste tulburătoare » Ce a ajuns să facă acum Cosmin Mocanu, jucătorul Farului accidentat grav de Dan Alexa în 2002: "Doctorul a zis: ce fotbal? Fii mulțumit dacă mai mergi!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează