LIGA 1  ·  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Cosmin Bărcăuan îl contrazice pe Florin Prunea în conflictul cu Florin Bratu: „Eu am trădat Craiova când am plecat la Dinamo?”

Marti, 10 Decembrie 2019, 16:28

Cosmin Bărcăuan (41 de ani) a intrat în direct, azi, la GSP Live, din autoturismul personal și a comentat disputa internă de la Dinamo, fostul său club. 

Bărcăuan nu e de acord cu Florin Prunea, cel care l-a numit pe Bratu „trădător” pentru episodul petrecut la Cluj, în urmă cu 9 ani, când „Mitraliera” a dat tonul unei revolte de proporții în echipă. Fotbalistul și-a adus aminte de plecarea sa de la Craiova în „Ștefan cel Mare”, mutare ce a avut loc în 2002. 

„Bratu, trădător? Sunt cuvinte grele. Nu cred că Bratu a trădat. Eu am trădat Craiova când am plecat la Dinamo? Am crezut atunci că această mutare ar reprezenta o rampă de lănsare. Bratu a câștigat trofee la Dinamo, a antrenat Dinamo”, a spus Bărcăuan, la GSP Live. 

„Nu toată lumea poate să gestioneze situația de la Dinamo”

Bărcăuan a comentat apoi și mișcările de trupe care se pregătesc la Dinamo: venirea lui Cristian Munteanu și concedierile lui Florin Prunea și Ionel Dănciulescu 

„Nu toată lumea poate să gestioneze situația de la Dinamo. Nu știu dacă «Babicu» Munteanu are experiența de a gestiona foarte bine presiunea care va fi acolo”, a spus Bărcăuan, în dialogul pe care l-a avut cu moderatorul Victor Vrînceanu. 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Florin Prunea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cât de departe ieşim din casă, ca să nu primim amendă? Poliţia răspunde la 10 întrebări

Libertatea

Comentarii (8)

Sierra Leone  •  12 Decembrie 2019, 19:28

Asta are,, sange in alcool''dupa cum arata.Cred ca face suta in 5 secunde la .....baut. Ii trebuie ceva repede ca e deshidratat ,bafta Barcauane,nu mai vorbi de fotbal.

maistorkokir  •  11 Decembrie 2019, 00:16

Era sa-l nu mai recunosc pe moshulica asta de Barcauan. Din cand in cand ne reamintim cum trec anii peste noi toti ...

Lucian Preda  •  10 Decembrie 2019, 21:25

Referitor la situația Craiovei, oare cine le-a semnat actele jucătorilor plecați, că doar nu puteau pleca de capul lor, oricât de al dracului ar fi fost Netoiu!? Nu cumva cei din conducerea Craiovei???

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1