FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristi Balaj și o întâmplare incredibilă trăită în arbitraj: „Burleanu și-a luat o palmă și s-a lăsat, eu am fost ALERGAT CU SABIA”

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 11:39

Fostul arbitru Cristi Balaj (47 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Balaj, în prezent președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, a relatat o întâmplare incredibilă de pe vremea când arbitra în liga județeană din Maramureș. 

„Am fost lovit, amenințat, au fugit cu sabia după mine în campionatul județean din Maramureș. Cum am scăpat? De când s-a inventat
fuga, eu nu am luat bătaie.

Burleanu și-a luat o palmă și s-a lăsat de arbitraj, chiar ne-a vorbit despre acel moment la prima întâlnire pe care am avut-o cu el”, a spus Cristi Balaj, la GSP Live.

Vezi și: VIDEO Cristi Balaj a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE » Dezvăluiri incredibile din cariera de arbitru: „Au existat tentative de a mă corupe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  25 Ianuarie 2019, 14:51

Balaj a arbitrat intr-un mediu periculos.In care,ori "te integrai",ori erai...aut.Iata o intamplare.In perioada cand GG beneficia de o ciudata imunitate-el inca nu stia ca a fi "prieten" cu Basescu e cam ca si cum ai fi prieten cu dracu'-GG a mai facut o "arogantza"la GSP TV-predecesorul GIGI SPORT1 de azi."Si ce!Si lu'Balaj i-am dat 5000 de dolaari.I-a intrebati-l"!Dar ce-l apuca pe GG asa si face cate o "aroganta",de stropeste pe toata lumea?Acum sa nu credem ca vicleanul afacerist este chiar atat de "inconstient".Nee!A "aruncat-o" asa,la santaj!Ca Balaj sa priceapa mesajul!Cum Balaj l-a dat in judecata pentru calomnie, el bineinteles a zis ca.... a glumit!La fel cum ar fi zis si daca comisia de disciplina a lui Daniel Florea-alt "simpatic" al lui Becali- ar fi "innebunit"asa dintr-o data si ar fi vrut sa ia masuri!Dar daca Balaj ar fi cerut cine stie ce daune morale, poate ca GG ar fi facut proba veritatii!Iar daca s-ar fi autosesizat parchetul-GG -care are destui avocati-ar fi zis ca iata, el tocmai s-a autodenuntat,iar codul penal scuteste de pedeapsa pe mituitorul care se autodenunta!

dart
dart  •  25 Ianuarie 2019, 12:33

Si de cand s-a inventat spatiul dintre scaunele din fata si bancheta din spate n-ai luat bataie nu? Ca asa ai plecat de la Botosani dupa ce ai facut praf un meci cu Brasovul. Ascuns de pesedintele de atunci! Nenorocitule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează