FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Culisele războiului de la Iași » Horia Sabo răspunde acuzelor aduse de Adrian Ambrosie: „Nu am program pentru a falsifica semnături”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 13:36

Horia Sabo a fost invitatul de azi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Prezent în studioul GSP Live, omul de afaceri Horia Sabo a prezentat propria variantă despre războiul intern de la Poli Iași și a răspuns acuzațiilor făcute de Ambrosie.

 

Acuzație VS. Replică

1. SEMNĂTURI ȘI ȘTAMPILE FALSIFICATE

Ambrosie: „Am auzit că Sabo avea un program prin care falsifica semnături și ștampile. Eu nu știu dacă este adevărat, dar mi-a spus juristul care a lucrat cu el. Mi-a explicat, pe larg, cum falimenta firmele”.

Sabo:„Acestea sunt prostii. Intrăm într-un dialog ridicol. Să o demonstreze. Să lăsăm DIICOT-ul să își facă treaba. Nu am emoții”

2. PRESUPUS ÎMPRUMUT DE LA UN TAXIMETRIST

Ambrosie: „Am avut bani împrumutați de la un domn pe nume Neagu Vasile, despre care ulterior am aflat că este taximetrist. Ne-a dat 170-180 de mii de euro. Noi ne-am tot întrebat de unde sunt banii, având în vedere că domnul respectiv nu avea nici un profit, el nu avea de unde să aibă banii. De asta am făcut o sesizare la DIICOT, să se afle de unde vine suma aia dubioasă. Noi nici acum nu avem un contract cu domnul Neagu pentru banii împrumutați. Sabo nu a vrut să avem”.

Sabo: „Taximetrist? O fi fost cândva, este un apropriat de-ai mei. Terțul a dat banii, terțul i-a primit înapoi, simplu. Eu i-am mulțumit terțului. Nu știu de unde îi are”

Ambrosie i-a făcut lui Sabo o plângere penală la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)!

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Noua regulă U21 nu este pe placul Iașiului: „Sunt sigur că vor fi schimbări din primele minute!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează