FOTBAL  »  Superliga  »  FC NAȚIONAL

GSP LIVE // VIDEO Cum a pierdut FC Național două trofee din cauza blaturilor: „Un jucător s-a plâns că era mingea udă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 15:06

Constantin Iacov, fostul finanțator de la FC Național, a povestit la emisiunea GSP LIVE cum a pierdut echipa sa două trofee din cauza blaturilor.

„Am jucat o finală de Cupă cu FC Național în sezonul 2005-2006 și cineva mi-a spus că un anumit jucător care s-a plâns că mingea era udă (n.r. și de aceea a luat gol FC Național, lasă să se înțeleagă Iacov) o să se transfere la o altă echipă. Au fost lucruri urâte. Am pierdut în minutul 112. Eliminați-i pe Herea, pe Săpunaru, pe Mehmetovici, nu despre ei e vorba. A fost o discuție unde niște oameni erau liniștiți că Rapidul va câștiga acea finală. Unul a ajuns și pe unde era Dinu Vamă conducător, la FC Brașov. Cred că sunt numai întâmplări, nu cred că se întâmplau alte lucruri. Dacă aveam alte lucruri concrete, mă duceam unde trebuia atunci.

În 2002 am jucat ultimul meci din campionat la Craiova. Olăroiu mai avea puțin și murea pe bancă, atunci am pierdut campionatul. Mie cu două zile înainte mi-a spus cineva că un anumit jucător de la noi își plătise datoriile de la niște pariuri. N-am vrut să le spun lui Gino și Oli atunci, dar s-a adeverit”, a declarat Constantin Iacov la GSP LIVE.

Singurul jucător care a plecat în acel moment la Brașov a fost portarul Eugen Nae.


Eugen Nae în poarta lui FC Național în finala Cupei României cu Rapid, scor 0-1

 Vezi și:

VIDEO Dezvăluiri incredibile! Cristi Borcea primește o nouă lovitură: „Pariau în Hong Kong și Coreea de Sud”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  08 Februarie 2019, 19:06

Dar noi stim ca acest Iacov si-a devalizat propriul club!Din care nu si-a mai revenit!Ramane ca individul care a ingropat Progresul(F.C.National)!

gazistu
gazistu  •  08 Februarie 2019, 15:46

PACAT DE FC NATIONAL, aveau o echipa faina!!!

red77
red77  •  08 Februarie 2019, 15:40

Cât mai publicați articole cu asta care a desființat FC Național în urma unor manevre penale? Dar așa e in general in Romania unde toți penalii ne dau lecții de morală . Exact ca.n și politică. Ce mi e plăvanul ce mi e teleormăneanul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează