LIGA 1  ·  FC NAȚIONAL

GSP LIVE // VIDEO Cum a pierdut FC Național două trofee din cauza blaturilor: „Un jucător s-a plâns că era mingea udă”

Vineri, 08 Februarie 2019, 15:06

Constantin Iacov, fostul finanțator de la FC Național, a povestit la emisiunea GSP LIVE cum a pierdut echipa sa două trofee din cauza blaturilor.

„Am jucat o finală de Cupă cu FC Național în sezonul 2005-2006 și cineva mi-a spus că un anumit jucător care s-a plâns că mingea era udă (n.r. și de aceea a luat gol FC Național, lasă să se înțeleagă Iacov) o să se transfere la o altă echipă. Au fost lucruri urâte. Am pierdut în minutul 112. Eliminați-i pe Herea, pe Săpunaru, pe Mehmetovici, nu despre ei e vorba. A fost o discuție unde niște oameni erau liniștiți că Rapidul va câștiga acea finală. Unul a ajuns și pe unde era Dinu Vamă conducător, la FC Brașov. Cred că sunt numai întâmplări, nu cred că se întâmplau alte lucruri. Dacă aveam alte lucruri concrete, mă duceam unde trebuia atunci.

În 2002 am jucat ultimul meci din campionat la Craiova. Olăroiu mai avea puțin și murea pe bancă, atunci am pierdut campionatul. Mie cu două zile înainte mi-a spus cineva că un anumit jucător de la noi își plătise datoriile de la niște pariuri. N-am vrut să le spun lui Gino și Oli atunci, dar s-a adeverit”, a declarat Constantin Iacov la GSP LIVE.

Singurul jucător care a plecat în acel moment la Brașov a fost portarul Eugen Nae.


Eugen Nae în poarta lui FC Național în finala Cupei României cu Rapid, scor 0-1

 Vezi și:

VIDEO Dezvăluiri incredibile! Cristi Borcea primește o nouă lovitură: „Pariau în Hong Kong și Coreea de Sud””Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (3)

mosvasile  •  08 Februarie 2019, 19:06

Dar noi stim ca acest Iacov si-a devalizat propriul club!Din care nu si-a mai revenit!Ramane ca individul care a ingropat Progresul(F.C.National)!

gazistu  •  08 Februarie 2019, 15:46

PACAT DE FC NATIONAL, aveau o echipa faina!!!

red77  •  08 Februarie 2019, 15:40

Cât mai publicați articole cu asta care a desființat FC Național în urma unor manevre penale? Dar așa e in general in Romania unde toți penalii ne dau lecții de morală . Exact ca.n și politică. Ce mi e plăvanul ce mi e teleormăneanul

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1