FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE VIDEO De la Rednic, la Petrescu » Cele mai interesante momente din cariera lui Robert Niță: „Mi-a dat două castane de mă doare capul și acum”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 13:58

Robert Nită (41 de ani), campion cu Rapid în 2003 a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live.

Fostul atacant a rememorat cele mai importante amintiri trăite alături de mari antrenori precum Mircea Rednic, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Viorel Hizo. 

 DAN PETRESCU

„Un antrenor dur, care nu voia să păcălească fotbalul cu nimic. S-a supărat când i-am spus că este un antrenor căruia nu-i place să colaboreze cu jucătorii care au personalitate. Mereu am avut senzația că vrea să își construiască un lot cu jucători care nu îl pot înfrunta, nu îi pot contesta metodele. Cu Petrescu am jucat cel mai puțin la Rapid, dar îmi place disciplina pe care voia sa o împună. Nu am avut confruntări directe pentru că nu am stat mult (râde). Făceam cu el cantonamente foarte dure. Când a venit ora primului meci oficial deja eram storși, ca după 20 de partide oficiale. Dispărea plăcerea aia de a te antrena. De asta nu a reușit la Rapid”.

 

viorel hizo

„I-am zis când a venit la Rapid «bine ai venit domnule Hizo», iar el mi-a răspuns «eu bine am venit, tu bine ai plecat», au început să râdă toți colegii. Nu am mai fost bun de nimic. Un alt episod amuzant cu el a fost când a plecat de la Rapid și când a venit Rednic. Eu la Hizo aveam o pasă proastă și nu dădeam gol, fix când a venit Rednic am dat unul în primul meci. Și m-au întreabat jurnaliștii de meci și am zis «nu mor caii când vor lupii». După trei zile, m-am trezit cu Hizo după mine. Am vrut să fug.  M-a chemat la el și m-a luat în brațe, mi-a spus că se bucură pentru mine că am marcat. Nu mă așteptam. După aia mi-a dat și două castane de mă doare capul și acum”.

 

MIRCEA REDNIC 

„Cu el vorbeam cel mai mult. Îmi spunea că sunt cel mai bun la antrenamente. Îmi spunea «sunt mulțumit de tine, dar nu te vrea Copos». Tot nu jucam. Până într-o zi când nu am mai suportat și m-am dus direct la Copos în birou. Și el mi-a zis «Mircea se ocupă de tot». Și eu i-am spus «eu vin de la masa lui Mircea acum, sună-l și întreabă-l» și l-a sunat de față cu mine. Rednic a răspuns și Copos i-a zis «măi Mircea, ce se întâmplă cu Niță?» și el a zis «băi George, nu știu, nu se antrenează cum trebuie». Atunci mi-am dat seama de cine este Mircea Rednic”. 

 

RĂZVAN LUCESCU

„Răzvan este regretul carierei mele, a fost foarte aproape de mine, mă scotea în oraș să mâncăm, mă suna să merg la el acasă după fiecare meci, dacă aveam zi liberă ieșeam la alergat în Herăstrău. Am plecat de la Rapid fix când a venit el antrenor. Mi-a părut rău că l-am lăsat”. 

 

La final, Niță, golgheter în sezonul de Divizia A 2000-2001 cu 14 goluri, a povestit și prima întâlnire pe care a avut-o cu MM Stoica, în perioada în care a ajuns la Oțelul Galați. 

„M-a sunat să ne întâlnim și îmi spune sunt «Mihai Stoica de la Oțelul Galați» și în momentul respectiv eu am închis telefonul, am crezut că era o farsă. M-a sunat din nou și m-a invitat la masă. M-am imbrăcat frumos și mă gândeam că o să merg cine știe unde și o să râdă de mine, crezând că e o farsă. Când am ajuns acolo și l-am văzut pe MM, negocierea a durat 38 de secunde (râde)”, a povestiti Niță, la GSP Live. 

 

Citește și:

VIDEO Dan Petrescu a fost la un pas de FCSB: „Am stat cu Gigi o noapte întreagă să-l convingem. Mi-a zis că ar fi venit în secunda 2”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  02 Aprilie 2019, 06:02
Postat de arsenal_1886 pe 01 Aprilie 2019, 21:52

Caractere si caractere ! Dan si Razvan sint inca niste domni .Rednic a fost ,este si va ramine un "nima-n drum,nima-n poceaca" ,vorba banateanului .Cu el Dinamo isi merita soarta .Ati auzit ,jucatorii lui PAOK mor pe teren pt Razvan,chiar si cei de pe banca de rezerve,iar fanii fac o petitie sa-i fie acordat titlul de cetatean de onoare al orasului ?

Te inseli in privinta lui Razvan Lucescu. Daca vrei sa te dumiresti da pe google "Razvan Lucescu Georgica Miu" si o sa intelegi ce vreau sa spun. Dan Petrescu e un blatist.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  01 Aprilie 2019, 22:57

Dan Petrescu prea serios. Hizo prea din topor. Razvan Lucescu prea apropiat de jucatori. Mircea Rednic prea stramb.

arsenal_1886
arsenal_1886  •  01 Aprilie 2019, 21:52

Caractere si caractere ! Dan si Razvan sint inca niste domni .Rednic a fost ,este si va ramine un "nima-n drum,nima-n poceaca" ,vorba banateanului .Cu el Dinamo isi merita soarta .Ati auzit ,jucatorii lui PAOK mor pe teren pt Razvan,chiar si cei de pe banca de rezerve,iar fanii fac o petitie sa-i fie acordat titlul de cetatean de onoare al orasului ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează