FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire halucinantă despre un antrenor din Liga 1: „Avea probleme, credea că cineva îi face vrăji”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 15:37

Agentul Anamaria Prodan, 46 de ani, a fost invitată în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. Ea a povestit și câteva întâmplări de senzație care îi iau protagoniști pe oamenii de fotbal din România. 

Anamaria Prodan a dezvăluit, printre altele, că Vasile Miriuță, 50 de ani, în prezent antrenor la AFC Hermannstadt, simțea că i se fac vrăji în perioada în care evolua în Germania, la Energie Cottbus, pentru care a jucat între 1998 și 2002. 

Miriuță era un tip atât de liniștit, dar a avut niște probleme, credea că cineva îi face vrăji. Erau niște africani și jucătorii glumeau că ei fac voodoo (n.r - cult originar din Africa, mai exact o tentativă a oamenilor de a intra în contact cu ansamblul zeităților în care cred, conform Wikipedia)”, a relatat Anamaria Prodan, la GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan, la GSP Live: „90% dintre bărbații din fotbal încearcă asta cu mine. Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  12 Februarie 2019, 17:11

Daca te uiti in gura acestei individe e ca si cum ai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  12 Februarie 2019, 16:45

Oameni buni, sunteti ziar de SPORT sau de can-can ? Sa va fie rusine !

gannicus2014
gannicus2014  •  12 Februarie 2019, 16:35

hai ca asta-i o scuza buna chiar si pentru o minte sofisticata ca a lui negoita, s-a scos in ochii suporterilor, i-au facut vraji alde Mahlangu, Essombe si Feussi pentru ca le-a strecurat carne de porc in tocanita si a ajuns pe locul 11...africanii cu vrajile, negoita cu vrajelile

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close