FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire incredibilă din Liga 1: patronul care "e mai rău decât Becali, face schimbări, echipă, tot"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 11:57

Dacian Varga a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fost fotbalist al celor de la Vaslui, Varga a povestit că Adrian Porumboiu făcea totul la echipă, de la primul 11, la schimbări și chiar antrenamente. 

 

 

"Porumboiu făcea tot la Vaslui. Venea la antrenamente și toată lumea stătea drepți, de la magazioner la antrenor: "A venit șăfu". Înnebunea toată lumea.

Trebuia să vadă antrenamentul. Chiar dacă era pe terminate, trebuia să îl prelungim, să mai vadă el ceva. Mai trăgeam 20 de minute la poartă.

De ce nu își lua trening să vină să antreneze, de ce îl mai aducea pe Șumudică?! E incredibil, vorbeam totuși despre un club care se bătea la campionat, care avea cele mai mari salarii din Liga 1

Gigi Becali e clasa 1 pe lângă domnul Porumboiu. El făcea echipa, schimbări, tot. Credeți-mă. Prime din gură, primiți atât, apoi nu mai primeam nimic", a declarat Varga la GSP Live. 

Vezi și: VIDEO Dopaj la fosta formație a lui Dan Petrescu » Confirmarea unui fost elev: "Își reinjectau sângele! Nimeni nu făcea controale"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  26 Noiembrie 2018, 15:26

Un fotbalist născut valoarea mort speranță, care mai punctează prin cluburi...Nu îi dau calde lui Șiman, a fost un exemplu pentru Copos ca zgârcit, dar nici Dacian Varga să nu se plângă pentru că nu punctează prin cluburi din parpalacele luate de la Șiman....

draxter
draxter  •  26 Noiembrie 2018, 13:12

si Niculae de la Astra unde se afla in clasament? Un clasament top 10 cu Badea, Iancu, Mitichelu, Pazkany si restul asteptam

Vezi toate comentariile (2)
Comentează