FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri incredibile despre metodele lui Dan Petrescu: "M-a marcat pe viață, cei tineri își făceau cruci"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 10:45

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, fostul atacant Costin Curelea (34 de ani) a vorbit despre momentele în care l-a avut antrenor la Sportul Studențesc pe Dan Petrescu, făcând o serie de dezvăluiri spectaculoase despre unul dintre cei mai recalcitranți tehnicieni care au antrenat în România. 

VIDEO cu momentul în care Curelea îl caracterizează pe Dan Petrescu

"De la fiecare antrenor am luat câte ceva. Primul antrenor pe care l-am avut la seniori a fost Dan Petrescu. M-a marcat clar pe viață. Se știe că e un antrenor agresiv, căruia nu îi place să piardă. A fost un șoc pentru noi, cei tineri își făceau cruci să se termine antrenamentul.

S-a lucrat dur. Căram greutăți de 10 sau 20 kilograme, a fost o pregătire foarte dură. A fost un șoc trecerea de la juniori. Dan Petrescu a avut încredere în mine și m-a trimis să joc. La meciuri, n-are mamă, n-are tată. Dan Petrescu nu putea să piardă nici la table, nu suporta. Avea momente când, și la pauza meciurilor, făcea revoluții în vestiar. Mai zburau sticle, genți", a spus Curelea, la GSP LIVE


*Dan Petrescu, pe vremea când antrena la Sportul // FOTO: Arhivă GSP

Dan Petrescu, 50 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr și Guizhou Zhiceng. A câștigat titlul alături de CFR și Urziceni, Supercupa alături de ASA Târgu Mureș și Cupa Cjinei cu Jiangsu Suning.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1488711511173457
George Radu  •  17 Decembrie 2018, 23:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Decembrie 2018, 18:28

N-ar fi bine sa castigam 300.000 euroi pe an si sa juca numai din placere?Sa venim la antrenamente daca vrem, sa facem ce vrem si daca vrem? Asa ca mai bine trimitem copiii la discoteca ca acolo este program lejer!

mos_gerula
mos_gerula  •  17 Decembrie 2018, 17:33
Postat de tivireli pe 17 Decembrie 2018, 16:07

DP antrenează profesioniști, nu copii. Profesionismul presupune in primul rand sacrificiu si efort. Ce performante are Curelea cu plăcerea si talentul?

DP are probleme grave la mansarda!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează