FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Două povești geniale cu jucătorii lui Dinamo: "Cerea mașină de la club, dar nu avea carnet" :D + Ce antrenor îl înnebunea pe Țucudean

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 10:44

Cristi Bobar, fost oficial la Dinamo, a fost azi prezent la emisiunea GSP LIVE, unde povestit două întâmplări amuzante cu ex-dinamoviștii George Țucudean și Kevin Zougula.

Vezi în video declarația lui Bobar despre cum se enerva Țucudean pe Stoican și cum Zougoula dorea mașină deși nu avea carnet :D

 

"Când Țucudean a venit la Dinamo, antrenor era Flavius Stoican, iar la antrenamente venea cu un Ferrari. Stoican era mereu cu ochii pe el și spunea «Țucudene, ia Ferrari-ul și du-te la Arad!». Iar Țucudean se enerva. Se ducea la baie și zicea «Să mă lase Stoican! Unde a antrenat? Abia acum a început cariera». Până la urmă, Țucudean a jucat bine în acea perioadă.

Și a mai fost și Kevin Zougoula. Cu el a avut o mare problemă: voia mașină de serivicu de la club, iar eu n-am putut să-l fac să înțeleagă că nu poate conduce dacă nu are carnet. Dorea mașină, dar nu avea permis! Zicea: «Toată lumea are mașină, vreau și eu». Nu înțelegea că îi trebuie carnet. Nu avea pe nimeni care să-i conducă mașina. În plus, când a venit l-am cazat la hotelul Rin și a vorbit cu familia la telefon de vreo 2-3.000 de euro. Nu vă puteți imagina cum a făcut Anghelache, care era președinte atunci", a declarat Cristi Bobar la GSP LIVE.

Ivorianul Kevin Zougoula, acum 30 de ani, a venit la Dinamo în septembrie 2013, de la Sewe Sports, din Coasta de Fildeș. A jucat 6 meciuri la Dinamo și a marcat două goluri. Despre Zougoula s-a scris că în decembrie 2013, în pauza unui meci, și-a turnat apă caldă pe picioare pentru a se încălzi, dar s-a ales cu picioarele înghețate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kordell
kordell  •  08 Decembrie 2018, 21:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104459837173638
Dinu Stefan  •  07 Decembrie 2018, 21:04

adica fotbalistii de la minimo nu au escorta 2 motociclisti si auto bmw ca generalu hoprea ?! pai atunci care-i placerea sa joci la caini ?! oare de ce se ingramadesc sponsori cu nume in curtea cainilor insolventi ?! nu pt protectie ?! blocnotes era mai inteligent ca astia.

vikingul_vs
vikingul_vs  •  07 Decembrie 2018, 13:09

Si daca nu avea permis ce ?? Poate avea nevasta-sa ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează