FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dovada că fotbalul românesc e la pământ » Moment uluitor în direct: jucătorul român al momentului? "Ăăăăă...nu știu!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 10:35

Fostul internațional Sergiu Radu a fost pus în dificultate atunci când, în timpul emisiunii GSP Live, a fost pus să aleagă cel mai bun jucător român din prezent. 

"Ăăăăă...nu știu! Niciunul nu face diferența. Nu e un jucător despre care să spui că «el e cel mai bun din România» sau că da, «el e jucătorul care are oferte din străinătate». Sunt câțiva jucători tineri care promit, cei formați de Hagi la Academie, de la care așteaptă să facă un pas mare spre campionatele tari.

De exemplu, Răzvan Marin e un jucător bun, un băiat muncitor, care a înțeles de la o vârstă fragedă ce trebuie să facă", a spus Sergiu Radu, la GSP LIVE. 

  • camera Vezi mai jos VIDEO cu declarațiile complete ale lui Sergiu Radu 

Vezi și: VIDEO Un antrenor român școlit în străinătate avertizează: "În România, dacă ești dat afară, ți-ai făcut-o cu mâna ta"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  04 Octombrie 2018, 15:46

Cine e individul ? L-ati scos de la naftalina, nu l-au mancat moliile ?

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Octombrie 2018, 13:12

Pai cum dragii mei Craitoiu,Udrea si Riureanu,el nu a auzit de mult prea talentatul si prea dribling sclipitorul Morutan sare e mai bun ca Modrici?

ray51
ray51  •  04 Octombrie 2018, 11:53

Ăăăă ...pai cam asa este.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează