FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

GSP LIVE // VIDEO Dragomir neagă o declarație veche de 20 de ani: „Le dădeam arbitrilor două kilograme de carne, doi pui, două salamuri”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 17:32

„Am umblat și noi peste tot. Și pe la arbitri, și pe la câte un jucător, doi” spunea Dumitru Dragomir în urmă cu 20 de ani. Fostul șef al LPF a fost invitat la emisiunea GSP LIVE unde a negat declarația de mai sus.

„Și acum, și atunci ai o frică de arbitri mortală. Îi invitai la masă, le mai făceai apropo-uri. Dar găseai câte unul ca Balaj care îți făcea invers. Crăciunescu și Porumboiu au jucat cu mine în echipă, apoi le-am fost președinte și pe unde mă prindeau, praf mă făceau. Erau corecți. Pe timpul ăla, la orice echipă era exista foamea aia. Așa că le mai făceai câte un pachet.

Eu n-am întâlnit arbitru care să ia bani. Le dădeam câte un pachet de carne. Erau două kilograme de carne, doi pui, două salamuri. Nu la toți, doar la cei care primeau aceste pachete”, a declarat Dragomir astăzi la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Dragomir, nostalgic după vechii conducători din fotbalul românesc + sare în apărarea condamnaților: „MM Stoica, Becali sau Gică Popescu au fost nevinovați. Cum să-i bagi la pușcărie?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
cfrinho
cfrinho  •  03 Februarie 2019, 11:38

Face valuri acest Militica Brutarie daca PSD-ul a desfiintat Justitia si hotii si infractorii sunt printre noi pozand in inocenti. Pacat ca televiziunile se inghesuie sa-i dea timp de emisie, pacat ca orice sistem de valori nu mai inseamna nimic in aceasta tara.

utraian
utraian  •  03 Februarie 2019, 03:37

Nea Mitica , n-ai cum sa impresionezi pe nimeni dom'le nici cu lacrimile alea false, pentru ca stim si chiar d-voastra ne-ati si explicat, cu lux de amanunte , cum si cat *** pe timpuri. Ce-i acolo la emisiune: reuniunea aschimodiilor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  03 Februarie 2019, 03:34

Dragomir acest batran trist a fost trimis la "brutarie" de catre suporteri, ca altfel n-avea cum sa fie dat jos, neam.... Nu exista institutie sufiecient de puternica sa-l zboare, ei stiu de ce. Cu toate astea, tot ce-a contat la un moment dat a fost perceptia publica fata de personaj. Sigur, acum ni-l reinvie nea Stucan si altii ca el.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează