FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Dragomir o apără pe Gabriela Firea! "Nu e ea de vină pentru gazon! N-a fost udat o săptămână, normal că e ars"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 12:29

Fost conducător la FC Voluntari, Dumitru Dragomir i-a luat apărarea Gabrielei Firea, primarul Capitalei, în privința gazonului de pe Arena Națională.

Într-o intervenție la GSP LIVE, Dragomir a spus că de vină sunt strict cei care se ocupă de îngrijirea stadionului, iar edilul nu are nicio implicare.

"Toată lumea aruncă săgeți către Firea, dar nu e vina ei. Firea se ocupă de gazon? Nu e treaba ei asta. În zilele în care au jucat copiii, nu s-a udat o săptămână terenul. D-aia a ars cu totul, că a fost neudat. Ce vină are primarul? FRF, LPF și cluburile trebuiau să se ocupe de situația gazonului", a zis Dragomir.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
127939151042796
Marcello Kazan  •  13 Noiembrie 2018, 08:31

Cind vine vorba de GAZONUL de pe Arena Nationala cel mai mare stadion din tara care a costat 240 de milioane de euro, eu cred ca cei care "SE OCUPA" sau ar trebui sa se ocupe de gazon, NU SINT SANATOSI LA CAP si cu asta am spus tot ce aveam de spus... hai pa...

minell73
minell73  •  12 Noiembrie 2018, 19:28
Postat de Nelu Teleaga pe 12 Noiembrie 2018, 13:00

puscarias batrin cu par alb la... tot pervers ai ramas. zice-se ca ai experienta de viata. in ce? in zaruri in minciuni si in santaje? asta te tine in viata ca ii ai pe altii la mina. . iti place de printul ***? pai s-a legat MM care nu este un prost si tu contrazici? bataie de batjocura asa cum ai acut si tu pe unde ai fost. *** si sarut mina. erai viteaz cu cine iti tinea. iti aduci aminte la tv ce ti-a spus nicu ghiara pe cind erai invitat la o emisiune unde te dadeai cu muschii mari? a intervenit nicu ghiaca cindva un mare aliat acest interolop dar mi-a placut cum te-a desfiintat " daca vin la tine mitica iti maninc creierii." iti mai aduci aminte ce ai facut? ai inceput sa te bilbii sa nu mai spui nimic. asta este nenica si iti vine si tie rindul pentru ca nu se poate ca tot voi atunci si acum sa fiti bogati prin smecherii care le sti bine ... iti va veni rindul si nu va mai fi nveoie sa vina ala sa-ti "manince creierii." te-as minca dar nu ca un canibal doar ca sa te pot varsa."

Sti cand or sa intre astia la puscarie? Niciodata. Asa cum pe iliescu l-a lasat in pace,asa cum pe visinescu l-a lasat in pace(s-a luat de el cand era deja o mumie),asa si cu nea mitica. Se va lua de el cand va implini 100 de ani. Asa merg toate in tara asta. E cald si bine pentru toti infractorii.

miloguuu
miloguuu  •  12 Noiembrie 2018, 16:30
Postat de Dragos Bargaoanu pe 12 Noiembrie 2018, 15:20

Are GSP-ul câțiva oameni inteligenți, pe care-i promovează cu o îndârjire fantastică!Mă refer la Gigi Becali, la Mitică Dragomir, la Cornel Dinu, sau la Ovidiu Ioanițoaia.Unul şi unul!Aleşi pe sprânceană!

adica gsp-ul? astea sunt personele promovate de 15 ani peste tot.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează