FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO E corupt arbitrajul românesc? Cristi Balaj: „Ce s-ar întâmpla acum cu Iancu, Borcea, Ștefan, Copos sau Gigi Becali din alți ani?”

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 11:50

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, Cristi Balaj (47 de ani) a comparat actuala perioadă din arbitrajul românesc cu cea din urmă cu 10-15 ani. 

Arbitrajul de acum nu e mai bun. A fost recredibilizat în momentul în care a apărut o altă generație. Eu, Alexandru Tudor și Sandu Deaconu, care era protejat de Mircea Sandu, am participat la credibilizarea arbitrajelor. 

Acești arbitri au ajutat și s-au luptat cu conducătorii de club, care nu mai sunt acum ca înainte. Ce s-ar întâmpla dacă ar exista cu Iancu, un Borcea, un Gigi Becali din alți ani, un Gheorghe Ștefan, un Copos așa cum era? Sunt mulți conducători de club care erau concentrați în principal pe activitatea de arbitraj.

Acum, imaginea arbitrilor a fost mult îmbunătățită, iar conducătorii
sunt alții. A dispărut și corupția din arbitraj, mai ales la nivelul Ligii 1”, a spus Balaj, la emisiunea GSP Live

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Cristi Balaj și o întâmplare incredibilă trăită în arbitraj: „Au fugit cu sabia după mine. Cum am scăpat?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  26 Ianuarie 2019, 10:34

Peste 20 de ani vom avea un reportaj marca GSP in care d-l Balaj va dialoga poate cu acelasi Stiucan si ne va spune cam ce se petrecea prin 2018, 2019... Asa se poarta la noi, declaratii 'incendiare' (atributul nu-mi apartine) post-mortem.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Ianuarie 2019, 04:38

domnule balaj ... de ce sunteti hulit ? nu sunteti un arbitru care sa merite respect dupa incheierea carierei.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Ianuarie 2019, 04:37

cum sa dai 3 goluri valabile si sa pierzi cu 2-0 ? coltescu ? ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează